79 Yaşındaki Kore Gazisi Kansere Yenildi - Son Dakika
Güncel

79 Yaşındaki Kore Gazisi Kansere Yenildi

79 Yaşındaki Kore Gazisi Kansere Yenildi

Sivas'ta Yaşayan 79 Yaşındaki Kore Gazisi Bilal Yeldir Yakalandığı Prostat Kanseri Nedeniyle Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti.

15.01.2011 15:07  Güncelleme: 15:15

SİVAS'ta yaşayan 79 yaşındaki Kore Gazisi Bilal Yeldir yakalandığı prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yeldir'in cenazesi kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

3 ay önce yakalandığı prostat kanseri ile mücadele eden Kore Gazisi Bilal Yeldir rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kore Gazisi için Ulu Camide öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye Vali Ali Kolat, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ın yanısıra Bilal Yeldir'in ailesi, yakınları ve gazi arkadaşları katıldı. Törende Yeldir'in yakınları gözyaşlarını tutamadı. Cenaze töreninde Kore Gazisi'nin hayattayken kullandığı takkesi de tabutunun üzerine konuldu. Gazi Bilal Yeldir'in üzerine Türk bayrağı örtülen tabutu İl Müftüsü Yusuf Şahin'in kıldırdığı cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Yeldir'in cenazesi daha sonra Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 79 Yaşındaki Kore Gazisi Kansere Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement