7716 Öğrenciye 'Hoşgeldin' Programı - Son Dakika
Güncel

7716 Öğrenciye 'Hoşgeldin' Programı

7716 Öğrenciye \'Hoşgeldin\' Programı

Hacettepe Üniversitesi Türkiye'de en kalabalık öğrenci grubuna vereceği oryantasyon programıyla rekora imza atıyor.

23.09.2013 13:00  Güncelleme: 12:59

Hacettepe Üniversitesi Türkiye'de en kalabalık öğrenci grubuna vereceği oryantasyon programıyla rekora imza atıyor.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Tuncer, Hacettepe Üniversitesi'nde üniversite yaşamına başlayacak 7716 öğrencinin üniversite yaşamına uyum süreçlerini kolaylaştırmak için tasarlanan oryantasyon programının bir şenlik havası içinde başladığını kaydetti. 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi'nde gerçekleşecek etkinlik kalabalık öğrenci sayısıyla Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor.

Akademik idari personel ve öğrencilerin desteğiyle gerçekleştirilecek olan program, öğrencilerin Hacettepe'nin değerlerini, misyonunu, vizyonunu öğrenmeleri, Hacettepeli kimliğini geliştirmeleri, yerleşkelerini, akademik birimlerini, sosyal ve kültürel imkanlarını tanımalarını amaçlıyor. 80 bin 464 koltuk kapasiteli aktivite içeren bu program, Üniversite Yaşamına Giriş adı altında bir ders olarak veriliyor.

Başlangıç günü programına katılan Rektör Prof.Dr. Tuncer, Hacettepe'de öğrenim gören öğrencilerin her yönüyle donanımlı olmalarını istediklerini belirterek "Amacımız hem üstün meziyetli hem de iyi insan yetiştirmektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7716 Öğrenciye 'Hoşgeldin' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement