60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü - Son Dakika
Güncel

60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü

60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü

Kayseri'de 60 yaşındaki İbrahim Y., küs olduğu oğulları tarafından kıyasıya dövüldü.

05.09.2014 18:01  Güncelleme: 11:31

Kayseri'de Yahyalı çevreyolunda saat 14.00 sıralarında 60 yaşındaki İbrahim Y., küs olduğu 4 oğlu tarafından kıyasıya dövüldü.

KONUŞMAK İÇİN ÇAĞIRDI

İddiaya göre İbrahim Y.'yi küs olduğu oğullarından büyük olan Mesut Y. konuşmak için çevreyolunun kenarına çağırdı. Oğlu Mesut ile görüşmeye giden İbrahim Y., diğer oğulları Abdullah, Yusuf ve Gökhan'ın da orada olduğunu gördü ve onlarla tartışmaya başladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İbrahim Y.'ye saldıran oğulları tekme ve yumrukla onu dövdü. Yaşlı adamın yerde yattığını görenler, 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekibi kafasına darbeler alan, sol omzunda ve kolunda çürükler bulunan İbrahim Y.'yi ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

4 OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastanede tedavi altına alınan İbrahim Y. kendisini konuşmak için çağırıp tuzağa düşürdüğünü ileri sürdüğü oğlu Mesut Y. ve diğer 3 oğlundan şikayetçi oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 60 Yaşındaki Babayı, Küs Olduğu 4 Oğlu Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • uzgun: normal bi baba dayak yemez sucsuz bı baba tac edılır basta. 45 senedır annelerıne ve oglanlarına dayak yedırırsen zaman sanada gelır anneleri fakultde kafası kırık kolu omzu elı kaburgası kırık su bile içemezken o babaya nıye uzuluyosunuz oglanlarına beddua edıyosunuz ınsan kus oldugunun yuzune bıle bakmazkn nıye dayk atıpta kendını yorsun mantıklı olmaya cagırıyorum annelrı ıcın dua edelımk iyileşip yuruyemeyen engellı kızına bakabılsın :(( 4 0 Yanıtla

Advertisement