6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması - Son Dakika
Güncel

6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması

'6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda 'Bürotime Altın Özel Ödülü' dört genç tasarımcıya verildi!

02.04.2013 11:57

Fonksiyonel tasarımları ve üstün kalitesiyle ofis mobilyalarının lider markası Bürotime "6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"nda genç tasarımcıları desteklemek amacıyla Bürotime Özel Ödülü verdi. Ödülü iki farklı kategoride Mehmet Sadık Ünal, Gizem Bektaş, Taylan Özgür Topal ve Deniz Yalçın adlı genç tasarımcılar kazandı.

Orta Anadolu Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen "6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması"nda, çok sayıda katılımcı arasından ödül kazanan isimler belli oldu.

Okan Üniversitesi öğrencileri Mehmet Sadık Ünal, Gizem Bektaş ve Taylan Özgür Topal'ın yenilikçi, trend belirleyici ve özgün tasarımları ofis mobilyaları kategorisinde Bürotime Altın Özel Ödülü'ne layık görüldü. İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerini Yaratıcı Çözümlere Teşvik Kategorisinde verilen Geleceğin Mobilya Tasarımcıları Ödülleri'ndeyse Bürotime Altın Özel Ödülü'nü Özel İstanbul Koleji öğrencisi Deniz Yalçın kazandı.

Rahmi Koç Müzesi'nde 16 Mart 2013 tarihinde yapılan ödül töreninde yetenekli tasarımcılara ödüllerini Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu takdim etti.

Türkiye'nin en önemli mobilya firmaları ile tasarımcıları tanıştırarak gelecek işbirliklerinin temellerinin atıldığı ve trendlerin belirlendiği yarışmanın ödül töreni Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleşti. Her yıl artan sayıda yarışmacının katıldığı etkinliğe bu yıl 942 tasarım başvurdu. Yarışma jürisi Prof. Önder Küçükerman, Reşit Soley, Aziz Sarıyer, Jan Nahum, Mustafa Toner, Kaan Dericioğlu, Ahmet Kaleli, Didem Çapa, Fatih Kıral, Murat Armağan ve Renan Gökyay gibi tasarımın Türkiye'deki önde gelen isimlerinden oluştu.

"Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması" başarılı tasarımcılarla üretici firmaları buluşturup yurtdışına ihraç edilebilir niteliklerde ürünlerin ortaya çıkarılmasına önayak olma amacını taşıyor. Farklı, yenilikçi ve özgün fikir sahiplerinin katıldığı bu yarışma, Türkiye'de en yüksek katılımlı "tasarım yarışması" olarak biliniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement