6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremde yaşamını yitirenler yürüyüşle anıldı - Son Dakika
Güncel

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremde yaşamını yitirenler yürüyüşle anıldı

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde, depremde yaşamını yitiren yurttaşlar, Hatay'da Defne Dostluk Parkı'ndan Yunus Emre Parkı'na yapılan yürüyüş ile anıldı. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da yürüyüşe katıldı. TİP, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da saat 03.30'dan itibaren Defne Dostluk Parkı'ndan Yunus Emre Parkı'na yürüyüşe başladı. Yürüyüşe; TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da katıldı.

06.02.2024 04:02  Güncelleme: 05:47

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde, depremde yaşamını yitiren yurttaşlar, Hatay'da Defne Dostluk Parkı'ndan Yunus Emre Parkı'na yapılan yürüyüş ile anıldı. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da yürüyüşe katıldı.

TİP, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da saat 03.30'dan itibaren Defne Dostluk Parkı'ndan Yunus Emre Parkı'na yürüyüşe başladı. Yürüyüşe; TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da katıldı.

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremde yaşamını yitirenler yürüyüşle anıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremde yaşamını yitirenler yürüyüşle anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement