40 Hadis, 40 Çizgi" Sergisi Başakşehir'de - Son Dakika
Güncel

40 Hadis, 40 Çizgi" Sergisi Başakşehir'de

40 Hadis, 40 Çizgi" Sergisi Başakşehir\'de

36 yıllık birikimini çizgileri ile buluşturan Hasan Aycın, Başakşehir Sular Vadisi etkinlik alanında '40 Hadis, 40 Çizgi’ isimli resim sergisi açtı.

17.07.2014 11:10

36 yıllık birikimini çizgileri ile buluşturan Hasan Aycın, Başakşehir Sular Vadisi etkinlik alanında '40 Hadis, 40 Çizgi' isimli resim sergisi açtı. Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında açılan sergide Aycın, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) 40 hadisini çizgileriyle anlatıyor.

İlk çizgilerini 1978 yılında Yenidevir'de yayımlayan, pek çok gazete ve dergide eserleri yer alan Hasan Aycın, Başakşehirlilerle çizgileri ile buluştu. Hasan Aycın'ın aynı isimli albümünde yer alan çalışmalardan oluşan eserler Başakşehir Ramazan etkinliklerinde ilk defa sergi formatında sergileniyor. Halen Yenişafak gazetesinde çizgileriyle yer alan Aycın; '40 Hadis, 40 Çizgi' sergisinde Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in hadislerini çizgileri ile anlatıyor.

Peygamber Efendimiz'in (s.a.v), komşuluk ilişkilerinden namaza, selamlaşmadan güzel ahlaka kadar pek çok konuda insanlığa ışık tutan sözleri Hasan Aycın'ın çizgileriyle hayat buluyor. Siyah-beyaz çizgilerden oluşan resim sergisini ilçe sakinleri ilgiyle izliyor.

Çizimleri kadar, edebiyatçı kimliği ile de tanınan Hasan Aycın'ın '40 Hadis, 40 Çizgi' resim sergisi, Ramazan ayı sonuna kadar Başakşehir Belediyesi, Sular Vadisi etkinlik alanında sergilenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 40 Hadis, 40 Çizgi' Sergisi Başakşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement