4. Suriçi Geleneksel Çocuk Panayırı - Son Dakika
Güncel

4. Suriçi Geleneksel Çocuk Panayırı

4. Suriçi Geleneksel Çocuk Panayırı

DAÜ İletişim öğrencileri panayırda çocuklara süt içirdi.

01.05.2012 13:18

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ile öğrencileri Ayça Deveci, Elif Yaman, Şenay Karaoğlu, Murat Karasu ve Müslüm Sayır, Gazimağusa Suriçi Derneği'nin düzenlediği 4. Suriçi Geleneksel Çocuk Panayırı'nda stant kurarak çocuklara gül şuruplu süt dağıttılar.

DAÜ İletişim öğrencileri daha önceki, etkinliklerde yaptıkları gibi, çocuklara sütün faydalarını anlatan, onların dikkatini çekeceğini düşündükleri broşürler dağıttılar, gül şurubu katılmış süt ikram ettikleri çocuklarla birebir ilgilenip sütün faylarını anlattılar.

Gül şuruplu süte miniklerin ilgisi büyüktü. Bazı çocuklar, gül şuruplu sütü ilk defa denediklerini söylediler. Gül şuruplu sütü bu zamana kadar içtikleri sütle kıyaslayan bazı çocuklar, gül şuruplu sütün ballı sütten daha güzel olduğunu ifade ettiler. Sütü sade içmeyi sevmediğini söyleyen 7 yaşındaki Akın Yet, ''aferin size, çok güzel düşünmüşsünüz'' diyerek İletişim öğrencilerini motive etti. Suriçi Geleneksel Çocuk Panayırı'nı organize eden ve panayır alanındaki stantlardan sorumlu olan Şenay Eyüpoğlu, "gençlerin bu kadar duyarlı olması bizleri çok sevindirdi, çocuklar geleceğimiz, onlar bizim için çok önemli ve herkesin çocuklar için bir şeyler yapması kadar güzel bir şey olamaz" dedi ve DAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4. Suriçi Geleneksel Çocuk Panayırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement