4 Cinayet Aydınlatıldı - Son Dakika
Güncel

4 Cinayet Aydınlatıldı

4 Cinayet Aydınlatıldı

İstanbul'da meydana gelen 4 cinayet polis tarafından aydınlatıldı.

25.05.2013 19:19  Güncelleme: 16:06

Akşemsettin mahallesi, Cengiz Topel caddesi üzerinde 5 kurşunla öldürülen Tanç için polis çalışma başlattı.

Çoşkun Tanç'ın bir süredir Azat O.(20) ile kavgalı olduğu tespit edildi. Polis Azat O.'yu önceki gün gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğinde yapılan sorgusunun ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye çıkarılan Azat O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇATIŞMANIN ARASINDA VURULDU

1 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen diğer olayda ise Esenyurt, Fatih mahallesi, Bahçeyolu Caddesi üzerinde iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma çıktı. Çatışmada, yoldan geçen kahvehanede çalışan Yüksel Kazak(32) başından vurularak öldürüldü.

Polis yaptığı alışmada, olayın aralarında husumet bulunan Ali B. ve Turgay E. adlı kişilerle bu kişilerin tartıştığı Barış N. arasında yaşandığı tespit edildi. Önce Ali B. ile Turgay E. ve Barış N. ile iki arkadaşını yakaladı. Poliste susma hakkını kullanan şüphelilerden Barış N.' nin mahkemedeki ifadesinde olayı itiraf ettiği ve tutuklandığı öğrenildi.

DOMUZ BAĞI YAPILIP ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Fatih'te 8 Mayıs tarihinde meydana gelen bir başka olayda ise Türkiye'ye kaçak olarak girdiği belirlenen Bangladeş uyruklu bir kişi evinde domuz bağı ile bağlanarak öldürülmüş olarak bulundu. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis öldürülen kişiyle aynı evde kalan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Öldürülen maktulün, 5 Bangladeşli'den ülkelerindeki ailelerine vermek üzere para aldıkları belirlendi. Ancak ölen kişinin parayı teslim etmediği belirlendi. Polis 5 şüphelinin cinayeti işlediğini değerlendirirken 5 Bangladeşli suçlamayı kabul etmedi. Bangladeş uyruklu şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

APARTMAN BOŞLUĞUNDA ÖLDÜRÜLDÜ

Şirinevler, Akgün Caddesi üzerinde meydana gelen olayda ise, Doğan Erdoğan(63) oturduğu evin apartman boşluğunda bıçaklanarak öldürüldü. Görgü tanıkları olayı Doğan Erdoğan'la aynı apartmanda oturan 15 yaşındaki N.K. adlı genç kız ile nişanlısı Özgür K.(29) tarafından gerçekleştirdiğini iddia etti.

23 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen olayla ilgili görgü tanıklarının ifadesinde, N.K.'nın bıçakladığı Doğan Erdoğan'ın apartman kapısına kadar kovaladığı bu sırada nişanlısı Özgür K.'nın ise mağdura sopayla vurduğu iddia edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan N.K. Çocukları Koruma Şube müdürlüğünden, Özgür K. ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarıldı. İki şüphelide tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 4 Cinayet Aydınlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement