4/C Fırat Edaş Platformu Ankara'da - Son Dakika
Güncel

4/C Fırat Edaş Platformu Ankara'da

4/C Fırat Edaş Platformu Ankara\'da

657 / 4-C'nin teknik personelleri kadro talepleri ve çalışma koşullarının düzeltilmesi için Ankara'da çözüm arıyorlar.

26.03.2012 08:20

Özelleşme sonrası kamu kuruluşlarına atanan 657/ 4-C'nin teknik personelleri kadro talepleri ve çalışma koşullarının düzeltilmesi için Ankara'da çözüm arıyorlar.

4/C Fırat Edaş Platformu'na bağlı bir grup, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve kadro taleplerini iletmek amacıyla hazırlamış oldukları dosyaları Ankara'da Hükümet ve Muhalefet partili Milletvekillerine sunarak bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiler.

Platform adına Milletvekilleri ile görüşen Tunceli Temsilcisi Selim Kütük, Malatya Temsilcisi Hasan Tunç ve Elazığ Temsilcisi Murat Eren Ajans23 Haber Merkezine gelerek bir takım açıklamalarda bulundular. Açıklamada; Gerek İktidar partili gerekse muhalefet partili yaklaşık 20 tane Milletvekilleri ile görüştüklerini belirterek konu ile ilgili bilgilendirme ve bilgi alışverişinde bulunduklarını belirttiler.Elazığ Temsilcisi Murat Eren:Özellikle MHP Mersin Milletvekiline dosyayı vermemizin ardından hemen sonra dosyayı alıp Genel Kurula sunarak Meclis gündemine taşıdı,konuya cevaben Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Aydın konu hakkında bilgilerinin olduğunu ve ek bir bütçe ile düzenlemeler yapılabileceğini belirterek kendilerine konu hakkında birçok dosyanın ulaştığını belirtti.

Eren şöyle devam etti; Görüştüğümüz İktidar Partisi Milletvekilleri bu konuda haklı olduğumuzu dile getirerek konunun çözüm noktasında bazı şartların oluşması için beklememiz gerektiğini belirterek bu konuyu çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Bizler de kendilerine bu mağduriyetlerimiz çözülene kadar sesimizi duyurmak için gerek mecliste gerekse meydanlardan hiç vazgeçmeyeceğiz dedi.

Platform üyeleri mağduriyetimizin çözüm noktasında özellikle Elazığ Milletvekillerinin de bu konuya duyarlı olmalarını beklediklerini belirterek mağduriyetlerimizin giderilmesi konusunda meclise gittiğimiz günden itibaren biz 4/C Mağdurlarından ilgi ve alakalarını esirgemeyerek tüm programlarını iptal edip bizlere destek olmaya ve derdimize ortak olmaya çalışan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi'ye, Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu'na, Ak Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın'a, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ve Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'na sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4/C Fırat Edaş Platformu Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement