3M Invent a New Future Challenge Yarışması - Son Dakika
Güncel

3M Invent a New Future Challenge Yarışması

3M Invent a New Future Challenge Yarışması

3M, "Invent a New Future Challenge" ile üniversite öğrencilerine 3M'de tam zamanlı iş imkanı ve ABD'de bulunan 3M İnovasyon Merkezi'ne seyahat sunuyor.

11.03.2014 12:06

Dünyanın en inovatif şirketlerinden biri olan 3M, üniversite öğrencilerini uluslararası bir yarışmaya davet ediyor. Invent a New Future Challenge'i kazanan katılımcılar, 3M'in ABD, Minnesota'daki 3M İnovasyon Merkezi'ne seyahat etmenin yanı sıra kendi ülkelerinde bulunan 3M ofisinde kariyer edinme şansını yakalayacak.

Dünya çapında en fazla patent tescil etme rekorunu elinde tutan 3M, dünyanın en inovatif şirketleri arasında yer alıyor. Gelişmiş bir ülkede her bir kişi günde ortalama 100 kere 3M ürünleriyle karşılaşıyor. Her alanda inovatif çözümleriyle insanların hayatını kolaylaştıran 3M, Invent a New Future Challenge yarışması ile insan kaynakları yönetimi alanında da inovatif yaklaşımını ortaya koyuyor.

3M, aya seyahat eden, üç Oscar ödülü kazanan ve yılda 500 patent alan şirketin bir parçası olmak isteyen üniversite öğrencilerini uluslararası bir yarışmaya davet ediyor. Invent a New Future Challenge yarışmasına kısa bir video çekerek başvuran öğrencilerin, seçimler sonrasında katılacakları vaka çalışmasında gösterdikleri başarı ile jüriyi 3M ailesine katılması gerektiğine ikna etmesi gerekiyor. Invent a New Future Challenge'ın Türkiye, Rusya ve Polonya'dan yarışmayı kazanan birincileri kendi ülkesindeki 3M ofisinde tam zamanlı olarak çalışma fırsatına sahip olacak ve, bu ödüle ek olarak, ABD'nin Minnesota eyaletindeki 3M İnovasyon Merkezi'ne seyahat etme şansını yakalayacaklar.

3M, Invent a New Future Challenge ile yeni teknolojilerle yaratıcılığı buluşturan bir kariyere başlamak için harika bir fırsat sunuyor. 3M Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Öznur Başaran, "Invent a New Future Challenge sayesinde öğrencilere potansiyellerini ortaya koyma olanağı sağlıyoruz. 3M'de çalışmaları gerektiğine dair jüriyi ikna etmeleri gereken yarışmacılarımızın yaratıcı fikirler üretip sıra dışı denemelerde bulunacaklarına inanıyoruz." diyor.

Invent a New Future Challenge kapsamında başvurular sonrasında Türkiye, Rusya ve Polonya'dan, her ülkeden 15 yarışmacı olacak şekilde toplamda 45 yarışmacı seçilecek. Her ülkede seçilen 15 öğrenci öncelikle kendi ülkelerinde, 3M yöneticilerinin rehberliğinde, gerçek bir ticari vaka çalışmasına katılacak. Gösterdikleri performans sonrasında ülke jürisi tarafından seçilen her ülkeden 3 öğrenci Polonya'nın Wroclaw şehrinde düzenlenecek olan Bölge Finali'nde 3M Entegrasyon Oyunu'na katılmaya hak kazanacaklar. Bu oyun kapsamında finalistler stratejik düşünmeyi öğrenirken aynı zamanda getirdikleri inovatif fikirler ve çözümler doğrultusunda 3M Bölge Finali jürisi tarafından değerlendirilecek ve Türkiye, Rusya ve Polonya'dan seçilen en başarılı 1 öğrenci olmak üzere, toplam 3 öğrenci 2014 Invent a New Future Challenge kazananları olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3M Invent a New Future Challenge Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement