%30 ile %60 Arasında Değişen İndirim Fırsatını Kaçırmayın - Son Dakika
Güncel

%30 ile %60 Arasında Değişen İndirim Fırsatını Kaçırmayın

%30 ile %60 Arasında Değişen İndirim Fırsatını Kaçırmayın

En Büyük Outlet Mağaza Ünvanına Sahip Adventure Republic Mağazası Levent Şubesindeki %30 ile %60 Arasında Değişen İndirim Fırsatını Kaçırmayın.

01.05.2013 14:14

Türkiye'nin Outdoor Sektöründeki En Büyük Outlet Mağaza Ünvanına Sahip Adventure Republic Mağazası Levent Şubesindeki %30 ile %60 Arasında Değişen İndirim Fırsatını Kaçırmayın.

Dünya markaları arasında yer alan Lafuma, The North Face, Oxbow, MILLET, Salamon, Eider, Quiksilver ve Speedo, Arena, Asolo, başta olmak üzere bir çok ünlü markanın bir arada bulunduğu Adventure Republic Mağaza'sının İstanbul Levent' te bulunan 220 metrekarelik şubesinde tüm sezonlara ait ayakkabı ve tekstil ürünleri bulunuyor. Türkiye'nin en büyük outdoor outlet mağazası olan Adventure Republic Levent şubesi müşterilerine daha keyifli ve daha konforlu bir alışveriş fırsatı sunuyor.

Levent Adventure Republic Mağazası her sezona ait geniş ürün yelpazesinde bulunan tüm ayakkabı, tekstil ve aksesuarlarda % 30 ile % 60 arasında değişen indirim devam ediyor. Levent Adventure Republic Mağazasında yüzme, yelken, dalış, kamp, kayak, dağcılık, trekking, tırmanış, bisiklet, outdoor- trekking sırt çantaları ve aksesuarları gibi doğa sporları ile ilgili her türlü tekstil, ayakkabı ve aksesuarları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel %30 ile %60 Arasında Değişen İndirim Fırsatını Kaçırmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement