3 Ahır ve 1 Samanlık Yandı - Son Dakika
Güncel

3 Ahır ve 1 Samanlık Yandı

3 Ahır ve 1 Samanlık Yandı

Van'ın Muradiye ilçesinde çıkan yangında 3 ahır ve 1 samanlık tamamen yandı, 60 küçükbaş hayvan ise yanmaktan son anda kurtarıldı.

27.12.2014 16:07  Güncelleme: 16:19

Van'ın Muradiye İlçesi'nde çıkan yangında 3 ahır ve 1 samanlık tamamen yandı, 60 küçükbaş hayvan ise yanmaktan son anda kurtarıldı.

Yangın, dün gece ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Açıkyol Mahallesi'nde çıktı. Kundaklama sonucu çıktığı öne sürülen yangında, 3 ahır ve 1 samanlık yanarak kül olurken, alevler, yan tarfta bulunan 60 koyunun bulunduğu ahıra sıçrayacağı sırada fark edildi. Ahırların sahibi İbrahim Aksoy, yangını komşularının haber verdiğini ve 60 küçükbaş hayvanı yanmaktan son anda kurtardıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Komşuların fark etmesi sonucu haberimiz oldu. İtfaiyeye haber verdik. İtfaiye gelinceye kadar mahalledeki vatandaşların yardımlarıyla müdahale etmeye çalıştık. Müdahalemiz bir işe yaramadı. İtfaiye gelene kadar zaten yapılacak bir şey kalmamıştı. İtfaiye çıkan yangını soğutma çalışmaları yaparak başka yerlere sıçramasını önledi. Yangının kim veya kimler tarafından çıkarıldığını bilmiyoruz. Umarız ki bunu yapanlar kısa süre içerisinde bulunurlar."

Aksoy'a ait 3 ahır ve bir samanlığın kül olmasına neden olan yangınla ilgili jandarma geniş çaplı soruşturmam başlattı. - Muradiyevan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Ahır ve 1 Samanlık Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement