3 Adımla Yara Almadan Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

3 Adımla Yara Almadan Kurtuldu

3 Adımla Yara Almadan Kurtuldu

Bilecik’te dün evinin balkonundan aşağı düşerek hayatını kaybeden gencin görüntüleri güvenlik kamerasına yansırken, şahıs aşağı düştüğü sırada balkonun altında telefonla konuşmakta olan kişinin sadece 3 adımla yara almadan kurtulduğu görüldü.

12.08.2015 16:58

Bilecik'te dün evinin balkonundan aşağı düşerek hayatını kaybeden gencin görüntüleri güvenlik kamerasına yansırken, şahıs aşağı düştüğü sırada balkonun altında telefonla konuşmakta olan kişinin sadece 3 adımla yara almadan kurtulduğu görüldü.

İddialara göre, Bilecik Merkez Ali Rıza Özkay Caddesi'nde 4 katlı bir apartmanda oturan Ahmet Aktaş (23), dün gece kardeşiyle tartıştıktan sonra evinin balkonundan aşağı düşerek ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Ahmet Aktaş'ın aşağı düştüğü sırada balkonun altında telefonla konuşan kişinin sadece 3 adımla yara almadan kurtulduğu görüldü. Görüntülerde, olaydan 20 saniye önce balkonun altında gezerek telefonla konuşan bir kişinin olduğu görülüyor. Görüntüdeki kişi telefonla konuştuğu sırada Ahmet Aktaş yola düşüyor. O esnada telefonla konuşan kişi geri çekiliyor ve çevredeki vatandaşlar yerde kanlar içinde yatan Aktaş'ın yanına koşuyor. Polisin el feneriyle olay yerine gelmesinin ardından vatandaşları uzaklaştırması ve yerde kanlar içinde yatan Ahmet Aktaş'ın yaşayıp yaşamadığını kontrol etmesi de görüntülere yansıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Adımla Yara Almadan Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement