2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası Yarışları Yapıldı - Son Dakika
Güncel

2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası Yarışları Yapıldı

2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası Yarışları Yapıldı

Nove Mesto-DHAÇek Cumhuriyeti'nin Nove Mesto şehrinde düzenlenen 2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası yarışları yapıldı.

03.07.2016 20:35

Nove Mesto-DHA

Çek Cumhuriyeti'nin Nove Mesto şehrinde düzenlenen 2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası yarışları yapıldı. 29 Haziranda başlayan yarışlar bugün yapılan Elit Erkekler kategorisi ile tamamlandı. Bugün yapılan Elit Erkekler kategorisi yarışını İsviçre'den Nino Schurter kazanırken 2'inci Çek Cumhuriyeti'nden Jaroslav Kulhavy'i yarışın 3'üncüsü ise Fransız sporcu Julien Absalon oldu. 35 bin biletli seyircinin izlediği 2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası yarışlarına 4'de Türk sporcu katıldı ancak dereceye giremediler.

Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası yarışında Elit Erkekler kategorisini 1'inci tamamlayan Nino Schurter'e ödülünü Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı ve ayrıca UCI Dağ Bisikleti Komisyonu Başkanı Emin Müftüoğlu verdi. Emin Müftüoğlu, DHA'ya yaptığı kısa açıklamada yarışların çok güzel ve zevkli olduğunu. Özellikle seyirci açısından katılan sayının önemli bir miktar olduğunu belirtirken "Alttan gelen gençlerimiz bana çok ümit verdiler. Dağ Bisikleti yarışlarında çok önemli gençlerimiz geliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2016 Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası Yarışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement