2012 Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülü - Son Dakika
Güncel

2012 Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülü

2012 Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülü

Şairin dostları tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülleri yarışmasının sonuçları açıklandı.

06.04.2012 09:22

Yarışmada birincilik ödülünü 'Dem' adlı şiiriyle Haluk Işık, ikincilik ödülünü 'Mor Haziran Ölüsü' şiiriyle Nevin Koçoğlu, üçüncülük ödülünü ise ''Birazdan' isimli şiiriyle Mazlum Cihangir kazandı. Her yıl Gaziantepli bir şaire verilen Jüri Özel Ödülüne ise bu yıl Şair Oğuz Tümbaş layık görüldü. Yarışmada Mansiyon ödülüne ise, 'Sol Yanım Sürgün Makamı' şiiriyle Murat Güreş, 'Düşüyor Aklıma/Aklıma' şiiriyle Fazlı Humar ve 'Bu Şehir' şiiriyle Özgür Küpeli layık görüldü.

Yarışmada dereceye giren şairlere verilecek ödüller ise şöyle;

Birincilik Ödülü 400 TL, ikincilik ödülü 300 TL, üçüncülük ödülü 200 TL ve plaket ile Vahittin Bozgeyik'in 'Bütün Şiirleri' isimli kitabı hediye edilecek. Mansiyon kazanan şairlere de Vahittin Bozgeyik ve jüri üyelerinin kitaplarından oluşan birer kitap setiyle katılım teşekkür belgesi verilecek.

Yarışmanın ödül töreni 7 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'te Gaziantep Kütür Sanat Edebiyat Derneği'nin (GASED) Değirmiçem Mahallesi, Göğüş Sokak'taki Konferans salonunda yapılacak. Konuklara ve yarışmacılara, etkinlik bilgileriyle yarışmacıların şiirlerini içeren fanzin kitapçık dağıtılacak. Kazanan yarışmacıların törene katılamamaları halinde, ödülleri adreslerine gönderilecek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2012 Vahittin Bozgeyik Şiir Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement