2012 Mezuniyet Töreni Beyazıt Kampüsünde - Son Dakika
Güncel

2012 Mezuniyet Töreni Beyazıt Kampüsünde

2012 Mezuniyet Töreni Beyazıt Kampüsünde

İ.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi 2012 mezuniyet töreni Beyazıt Kampüsü ön bahçede yapıldı.

15.06.2012 13:04

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER BİRİNCİSİ BETÜL AYDOĞAN

İstanbul Üniversitesi(İ.Ü) Siyasal Bilgiler Fakültesi 2012 mezuniyet töreni Beyazıt Kampüsü ön bahçede yapıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar,İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak,İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Cengiz, İ.Ü. Siyasal Vakfı Başkanı Fahri Solak ve İ.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Atilla Çölhan,Garanti Emeklilik Genel Müdürü Erhan Adalı,fakülte öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri, mezun öğrencilerin ailelerinin de katıldığı törende fakülte birincisi olarak Betül Aydoğan açıklandı.

Törende sırasıyla Çölhan,Solak, emekli öğretim üyeleri adına Prof. Dr. Cemil Oktay,Cengiz ve Acar birer konuşma yaptılar.

Ayrıca Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e de mezuniyet töreninin gerçekleşmesine yaptığı katkılardan dolayı Dekan Prof. Dr. Emrah Cengiz tarafından bir plaket verildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de plaket töreninin ardından yaptığı konuşmada," İ.Ü. değil ama ben de bir siyasal bilgiler mezunu bir ağabeyiniz olarak konuşuyorum. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunlarının iş hayatımdan da belediye hayatımdan da çok iyi biliyorum çok donanımlı yetişiyorlar. Bundan sonra tek yapacağınız şey aklınızı kullanmaya kalıyor. Size bir fıkra ile bunu pekiştireyim: Bir Amerikalı ile bir Japon , Afrika'ya safariye gitmişler. Karşılarında bir aslan görmüşler. Japon sakin bir şekilde sırt çantasından spor ayakkabılarını çıkarmış. Amerikalı da ne o Aslan'dan daha hızlı mı koşacağını düşünüyorsun demiş. Japon'un cevabı:Aslan'dan hızlı koşamam ama senden daha hızlı koşacağımı umuyorum. Hepinize yeni hayatınızda başarılar diliyorum."şeklinde konuştu.

Siyasal Bilgiler Fakültesi okul birinciliğini Betül Akdoğan kazanırken ikinciliği Şerife Tepebaşı, üçüncülüğü de Yiğithan Tosun aldı. Ayrıca işletme bölüm birinciliğini Betül Akdoğan, kamu yönetimi bölüm birinciliğini Emrah Sedat Gültepe, uluslararası bölüm birinciliğini de Havvanur Livaoğlu elde etti. Fakülte ve bölümlerde ilk üç dereceyi yapan dekanlık ve vakıf tarafından çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2012 Mezuniyet Töreni Beyazıt Kampüsünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement