2012-2013 Akademik Yılı Oryantasyon Programı - Son Dakika
Güncel

2012-2013 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

2012-2013 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde üniversite hayatlarına merhaba diyen öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

01.10.2012 12:23

"Meslekte Başarının Anahtarı: Öğrenci Toplulukları İle Sosyal Hayatınızı Geliştirin"

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi programlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan," 2012-2013 Akademik Yılı Oryantasyon Programı" Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokullarında düzenlenen toplantılarla tamamlandı.

Oryantasyon programları, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Rektör Yardımcısı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal, Genel Sekreter Gülten Gültekin ve daire başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Oryantasyon programları Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Dr. Güney Aktaş'ın yeni öğrencilerin üniversite yaşamına ilişkin uyum süreçleriyle ilgili hazırladığı sunumla başladı.

Oryantasyon programında konuşan Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde üniversite hayatlarına merhaba diyen öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

"Öğrenci toplulukları aktivitelerine mutlaka katılın"

Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, üniversite hayatının mesleki hayat bilgilerinin edinilmesinin yanında sosyal gelişim anlamında çok büyük fırsatların yaratıldığı önemli bir süreç olduğuna dikkat çekti. Öğrencilerin Sosyal gelişim açısından tüm fırsatları değerlendirmesini isteyen Prof. Dr. Akhan, "Sizler için açtığımız öğrenci toplulukları aktivitelerine mutlaka katılın. Topluluklarla ilgili her türlü düşünce ve taleplerinizi bekliyoruz. Sadece mesleki faaliyetlere katılan, sadece derslerine çalışan kişiler hayatta tam anlamıyla başarılı olamıyor. Mutlaka sosyal hayatınızı da geliştirmeniz gerekiyor" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

"Kapım sizlere her zaman açık"

Tüm hayatları boyunca daima yanlarında olan destek olan Genç Kâtip Çelebili öğrencilerin ailelerine de teşekkür eden Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, "Aileleriniz sizlere büyük emek verdi. Bunun bilincindeyiz. Biz de sizi büyük bir ailenin ferdi olarak görüyor, sizler için çalışıyoruz. Bizlerin çok önem verdiği hayatınızın dönüm noktası olan bu süreci hep birlikte paylaşacağız. Karşılaşacağınız her türlü sıkıntınızı her türlü talebinizi en kısa zamanda ulaşabileceğiniz akademik danışmanlarınıza ve rehberlik danışmanlık ve kariyer birimindeki hocalarınıza iletebilirsiniz. Kapım sizlere her zaman açık " dedi.

"Katılımcı süreciniz eğitim hayatınızdaki motivasyonu arttıracak"

Öğrencilerden her türlü etkinlik ve organizasyonlarda katılımcı olmalarını isteyen Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, oluşturulacak bu katılımcı sürecin eğitim hayatlarına pozitif enerji vereceğini ve motivasyonlarını arttırarak başarılı bir eğitim hayatı geçireceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2012-2013 Akademik Yılı Oryantasyon Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement