20 Yıllık Özlem, Ummadıkları Anda Son Buldu - Son Dakika
Güncel

20 Yıllık Özlem, Ummadıkları Anda Son Buldu

20 Yıllık Özlem, Ummadıkları Anda Son Buldu

Ordu'da yaşayan ve 20 yıl önce dünya evine giren Nurten, Mustafa Bayrak çifti 20 yıl sonra anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

05.03.2013 15:48

Ordu'da yaşayan ve 20 yıl önce dünya evine giren Nurten, Mustafa Bayrak çifti 20 yıl sonra anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ordu'nun Perşembe ilçesi Soğukpınar köyünde bakkal dükkanı işleten Mustafa Bayrak (40) ile 20 yıl önce dünya evine giren ev hanımı Nurten Bayrak(40), 15 yıl çocuk sahibi olmak için uğraştıktan sonra 'Olmuyor' diyerek pes ettiler.

4,5 ay önce rahatsızlanarak hastaneye giden Nurten Bayrak hamile olduğunu öğrenince büyük mutluluk yaşadı.

Medical Park Ordu Hastanesi'nde bugün bir erkek bebek dünyaya getiren anne ve baba mutluluklarını ifade etmekte zorlandı. Aile çocuklarına 'Muhammed Musab Bayrak' ismini verdi.

Nurten Bayrak, duygularını şu sözlerle anlattı: "20 yıllık evliyiz. 10-15 sene tedavi gördük. Tüp bebek falanda denedik olmadı. Şikayetlerim üzerine doktora geldim. 4,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. Çok mutlu oldum. Çok sevindik. Dünyalar bizim oldu. Çok farklı çok güzel bir duygu. Rabbim olmayanlara da versin. Herkesi sevindirsin. 20 yıl sonra gelen mutluluk. Kelimeler yetmiyor anlatmaya. Çok güzel bir duygu."

Baba Mustafa Bayrak, her insanın bu duyguyu yaşaması gerektiğini belirterek, "Çoğumuzu hayırlı ile kolumuza aldık. Sağlığı yerinde. Allah bize bugünü nasip etti. Allah'ım herkese nasip etsin. Çok güzel bir duygu her insanın bu duyguyu tatması lazım. Yani çocuğu olmayanlara, bu özlemi çekenlere nasip etsin" diye konuştu.

Aileye çocukları olduğunun müjdeli haberini veren ve doğumu gerçekleştiren Medical Ordu Hastanesi Jinekologu Opr. Dr. Mürvet Kırca Bulut ise, "Aile ümidi kesmişken müjdeli haberi verdik. Nurten artık uzun yıllar uğraşın arkasından pes etmiş. Haklı olarak pes etmiş bir anne adayıydı. Adet düzensizliği nedeniyle gelmişti. Probu koyduğumuzda içeride 4,5 aylık sağlıklı bir erkek bebeği vardı. Bu onlar ve bizler için çok güzel bir şeydi. O anı kelimeler ile anlatmak mümkün değil" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 20 Yıllık Özlem, Ummadıkları Anda Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement