2. Yahşihan Yoğurt Festivali Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

2. Yahşihan Yoğurt Festivali Düzenlendi

2. Yahşihan Yoğurt Festivali Düzenlendi

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 2.Yoğurt Festivali düzenlendi.

02.06.2012 08:42

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 2. Yoğurt Festivali düzenlendi. Yahşihan Belediyesi tarafından düzenlenen festivale AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile binlerce kişi katıldı. Yahşihanlılar, şarkıcı Petek Dinçöz ile halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray'un seslendirdiği parçalarla doyasıya eğlenirken düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kişilere altın hediye edildi.

YOĞURT YARIŞMASI

İnek ve koyun yoğurdu yeme kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye girenlere altın hediye edildi. İnek yoğurdunda Müslüm Çavdar, Hatice Üçer, Hatice Akgün, koyun yoğurdun ise Seyit Ahmet Kurt, Kadriye Gedik, Abiden Üçer ilk üç dereceyi paylaşarak üst düzey yöneticilerden birer adet altın hediye edildi.

DAHA NİCE FESTİVALLERE

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur "Her geçen gün hızla artan nüfusları ile birlikte Türkiye'nin en büyük ilçesi durumuna geldik. Halkımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layık önümüzdeki günlerde daha çok renkli ve halkımıza yakışır festivaller düzenleyeceğiz" dedi.

MÜZİK ŞÖLENİ Gece düzenlenen müzik şöleninde ise şarkıcı Petek Dinçöz ile halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray sahneye çıktı. Yahşihanlılar,

Dinçöz'ün seslendirdiği şarkılarla, İsmail Altunsaray ise türküyleriyle doyasıya eğlendi. Havai fişekler altında sahneye çıkan Dinçöz, Yahşiyan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un elinden yoğurt yedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2. Yahşihan Yoğurt Festivali Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement