2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi - Son Dakika
Güncel

2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi

2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi

İstanbul Valisi Mutlu: "Zaman çok kıymetli bir hazine, sağlımızın ve zamanımızın kıymetini çok iyi bilelim"

26.10.2013 15:33

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, zamanın çok kıymetli bir hazine olduğunu belirterek, "Sağlığımızın ve zamanımızın kıymetini çok iyi bilelim" dedi.

Kültür, Toplum ve Aile Derneği tarafından Grand Cevahir Otel'de düzenlenen 2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi'nde konuşan Mutlu, zamanın önemine işaret etti.

Vali Mutlu, dün saat 02.30'da uyuduğunu dile getirerek, "Yatmaya hazırlanırken 'günlük bağımsızlığımız'ın tadını almadan yatmak mümkün olmadı tabii ki. Ipadimizi açtık ve takipçilerimiz, dostlarımız sosyal medyada ne yapmışlar, bir bakalım dedik. Bir baktık saat 02.30 olmuş. Zaman çok kıymetli bir hazine, sağlımızın ve zamanımızın kıymeti çok iyi bilelim" diye konuştu.

Bu arada, toplantıya katılanların, akıllı telefonları ve tablet bilgisayarları ile ilgilenmeleri dikkati çekti.

- 2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi

Teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık yaratmak, çözümler bulmak ve önleyici tedbirler almak amacıyla düzenlenen 2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi'ne yerli ve yabancı çok sayıda uzman ve akademisyen katılıyor.

"Yeni Teknolojilerin Beyin ve Davranış Üzerindeki Etkisi", "Teknoloji Bağımlılığının Tedavisi", "İnternet Bağımlılığını Etkileyen Faktörler ve Önlemler", "İletişim Bağımlılığı ve Cep Telefonlarının Aşırı Kullanımı" gibi konuların ele alınacağı kongre, yarın sona erecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement