2 Polisin Yaralandığı Kavgada 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

2 Polisin Yaralandığı Kavgada 5 Kişi Tutuklandı

2 Polisin Yaralandığı Kavgada 5 Kişi Tutuklandı

Aksaray'da dün gece iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden 2 polis ile kavga eden gruptan 1 kişi bıçakla yaralandı.

22.01.2013 15:23  Güncelleme: 15:22

Aksaray'da dün gece iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden 2 polis ile kavga eden gruptan 1 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, dün gece Ereğli Kapı Mahallesi'nde meydana geldi. '155 Polis İmdat' hattını arayanlar, Ereğli Kapı Mahallesi'nde iki grup arasında kavga çıktığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine giden polis memurları 35 yaşındaki Ersun Yılmaz ve 43 yaşındaki Nuri Yiğit, kavgayı ayırmak için müdahale bulundu. Bu sırada kavga edenler arasındaki 28 yaşındaki Yusuf Tunçbedel, iddiaya göre polis memurları Yılmaz ve Yiğit'e bıçakla saldırdı. Karnı ve kalçasından bıçaklanan polislerden Yılmaz ile karnından ve sağ kolundan yaralanan Yiğit, telsizle, bıçaklı saldırıya uğradıklarını belirtip yardım istedi.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bu sırada çıkan arbedede karşı gruptan 19 yaşındaki İlhan Oduncu da sol kolundan bıçaklandı. Yaralı 2 polis memuru ile Oduncu, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis mumurlarından Yiğit, yapılan tedavisinin ardından taburcu olurken, sağlık durumu iyi olan Yılmaz ile İlhan Oduncu'nun tedavileri sürüyor.

Polis memurlarına bıçakla saldıran Yusuf Tunçbedel ile kavga eden grup arasında bulunan Tunçbedel'in ağabeyi Tuncay Tunçbedel (34), Hasan Kökel (32), Murat Yapılcan (30) ve Ethem Oduncu gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Polisin Yaralandığı Kavgada 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement