2. Ordu Komutanı Servet Yörük, Vali Saran'a Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

2. Ordu Komutanı Servet Yörük, Vali Saran'a Veda Ziyaretinde Bulundu

2. Ordu Komutanı Servet Yörük, Vali Saran\'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Malatya 2.Ordu Komutanlığı'ndan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na (EDOK) atanan Orgeneral Servet Yörük, Malatya Valisi Doç.Dr.Ulvi Saran'a veda ziyaretinde bulundu.

06.08.2012 11:51

Malatya 2. Ordu Komutanlığı'ndan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na (EDOK) atanan Orgeneral Servet Yörük, Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, 2. Ordu Komutanlığı'ndaki 2 yıllık görevini tamamladığını kaydederek şöyle konuştu:

"Yeni görevime katılmak üzere yarın Malatya'dan ayrılacağım. Sayın Valimize veda ziyaretinde bulunuyoruz. Öte yandan Valimizi de yeni görevinden dolayı kutluyorum. Malatya Valiliği, ilgili kurum ve kuruluşların 2. Ordu ile göstermiş oldukları yakın işbirliği için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Yine kendilerinin nezdinde Malatya ilinin bütün vatandaşlarına sevgi ve saygılarımızı iletiyorum. Bu arada Malatya'yı da çok sevdiğimi belirtmek istiyorum."

Vali Ulvi Saran da, ziyaretinden dolayı Orgeneral Yörük'e teşekkür ederek, "Son atamalarla Ankara Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atandım. Yine değerli komutanımız son YAŞ kararlarıyla Ankara'daki karargah görevine atandı. Yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burada birlikte bulunduğumuz süre içerisinde son derece güzel bir dönem geçirdik. Kendisinin şahsında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve teşkilatımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Servet Yörük, Valilik şeref defterini imzaladı. Saran da Orgeneral Yörük'e halı hediye etti.

Yörük, Valilik ziyareti çıkışında gazetecilerin terörle ilgili sorusuna, "Açıklamalar yapılıyor, takip ediyorsunuz" cevabını verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2. Ordu Komutanı Servet Yörük, Vali Saran'a Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement