Sarayköy'de 2 Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Sarayköy'de 2 Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü

Sarayköy\'de 2 Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü

Denizli'de çarpışan kafa kafaya çarpışan iki motosikletin sürücüleri Onur Demirci ve Ali Böceoğlu öldü.

21.06.2015 08:23  Güncelleme: 10:37

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, dün saat 23.00 sıralarında Hasköy Mahallesi Atatürk Caddesi'nde çarpışan iki motosikletin sürücüleri Onur Demirci ve Ali Böceoğlu öldü.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

17 yaşındaki Onur Demirci yönetimindeki kullandığı 20 SK 569 plakalı motosiklet ile giderken karşı yönden gelen 17 yaşındaki Ali Böceoğlu yönetimindei 20 ST 541 plakalı motosikletle çarpıştı.

YERE FIRLADILAR

Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen Onur Demirci ve Ali Böceoğlu ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları müdahale ardından yaralıları ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

HAYATA VEDA ETTİLER

Burada tedaviye alınan Demirci ve Böceoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarayköy'de 2 Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ayder: sarayköy hasköymü, gözünü sevdiğimin sarayköylü.hayret iki motor kafa kafaya çarpışması o saatlerde?acaba motorla düellomu yaptılar.yorumcuların dedigi gibi .o yaşta kanı kaynar gençlerin. tanımıyorum ama allah rahmet eylesin genç yaşta... 2 1 Yanıtla
  • ...: İkiside 17 ve motosiklet kafa kafaya carpisti tesadufmu yoksa.... 2 0 Yanıtla

Advertisement