19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası Karaman'da Yapılacak - Son Dakika
Güncel

19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası Karaman'da Yapılacak

19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası Karaman\'da Yapılacak

6 ülkenin katılacağı ve sponsorluğunu Karaman Belediyesi'nin yapacağı 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası, 20-22 Şubat tarihleri arasında Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

11.02.2015 14:13

6 ülkenin katılacağı ve sponsorluğunu Karaman Belediyesi'nin yapacağı 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası, 20-22 Şubat tarihleri arasında Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan ve Makedonya olmak üzere toplam 6 ülkeden 100'e yakın sporcunun katılacağı şampiyonada Türkiye, A ve B takımı olarak yer alacak. Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, şampiyonayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Öncelikle 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası'na sponsorluk yapan Karaman Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık'a teşekkür ediyorum. Karaman'da yapılacak 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası sponsorluğunun geri dönüşü olarak Karaman Belediyesi tarafından bin 500 öğrenciye ve 50 okula Badminton raketi ve topu dağıtılacak. Karaman'da 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası'ndan 1 hafta önce Badminton Federasyonu Eğitim Kurulu üyeleri okullarda badmintonu tanıtıcı çalışmalar yapacak ve Karaman'da yaklaşık 5 bin öğrenci badmintonla tanışacak ve Badminton oynayacak. Karaman'da yapılacak 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'mızın şampiyon olacağına inanıyorum."

Artık Balkan Şampiyonalarının hedefleri olmadığını ifade eden Özmekik, "Balkan Şampiyonası'nda takımda ve ferdilerde derece alan sporcular ve onları yetiştiren antrenörlerimizi yönetim kurulu kararı ile az da olsa inşallah ödüllendireceğiz. Başarılarımız devam edecek. Bizlere bu imkanları sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, şampiyonanın sponsorluğunu yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık'a teşekkür ediyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 19 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası Karaman'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement