15'lik Kız Öğrencisiyle Yatakta Basıldı! - Son Dakika
Güncel

15'lik Kız Öğrencisiyle Yatakta Basıldı!

15\'lik Kız Öğrencisiyle Yatakta Basıldı!

Çocuk yaştaki öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren öğretmenden şok savunma.

16.06.2012 11:30  Güncelleme: 08:38

Adana'da 35 yaşındaki sosyal bilgiler dersi öğretmeni U.K., görev yaptığı ilköğretim okulundaki öğrencileri; 14 yaşındaki G.Ö. ve 15 yaşındaki D.N. ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. Öğrencisiyle yatakta basılan öğretmenin savunması böyle: Şefkate muhtaçlardı, ben de ilgilendim!

Merkez Yüreğir ilçesinde bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen U.K.'nin öğrencileriyle ilişkiye girdiği ihbarı alan Ahlak Bürosu ekipleri, teknik ve fiziki takip başlattı. Eşi de kendisi gibi öğretmen olan, 1 çocuk babası U.K.'yi takibe alan polis, zanlının, öğrencileriyle farklı günlerde sık sık evinde buluştuğunu belirledi. Önceki gün öğrencilerden D.N.'nin öğretmeninin evine girdiğini tespit eden polis harekete geçti.

Mahkemeden alınan arama kararıyla evin kapısını kıran ekipler, içeri girdiklerinde öğrenci ile öğretmeni yatakta yakaladı. Gözaltına alınan U.K., Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda susma hakkını kullanarak "Şefkate muhtaçlardı ben de ilgilendim" demekle yetindi.

"ÖĞRETMENİME AŞIK OLDUM"

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sosyal hizmet uzmanlarının gözetiminde ifadesi alınan öğrenci D.N., öğretmeniyle ilişkisinin bir yıldan beri sürdüğünü söyledi. D.N.'nin, "Her şeyimizle ilgileniyordu. Kitaplar verip derslerimde bana yardım ediyordu. Yakın ilgisi karşısında aşık oldum, kendisi de beni sevdiğini söylüyordu. Bir yıl önce evinde ilişkiye girdik. O günden sonra da birlikte oluyorduk" dediği öğrenildi.

BABASI ÖLÜNCE İLGİYE KARŞILIK VERDİ

Öğretmeni ile ilişkiye girdiği, teknik takip sonucu ortaya çıkan öğrencilerden G.Ö. de Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. G.Ö.'nün de "Babam ölünce derslerimi aksatmaya başlamıştım. Öğretmenim benimle yakından ilgilendi. Zamanla ilgisi sevgiye dönüştü. Zaman zaman evine çağırıyor, bana ders veriyor, sohbet ediyordu. 3 ay önce de evinde ilişkiye girdik" dediği ileri sürüldü.

EŞİ ŞOKA GİRDİ

U.K.'nin 'cinsel istismar, küçük yaştaki mağdure ile ilişkiye girmek' suçlarından gözaltına alındığını öğrenen eşi, olay karşısında şoke oldu. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan genç kadın, eşinin sık sık "Okuldan çıkınca sen annenlere git, ben de erken çıkarsam gelirim. Akşam yemeği orda yer, sonra birlikte döneriz" dediğini söyledi. Genç kadın, "Sürekli telefon ediyor, işi olduğunu, gecikeceğini söyleyip benim annemlere gitmemi istiyordu. Erken çıkınca kendisinin de geleceğini söylüyordu. Aklıma hiçbir şey gelmedi. Hiç şüphelenmedim" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyip susma hakkını kullanan U.K. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce koruma altına alınan öğrenciler D.N. ile G.Ö. yurda yerleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15'lik Kız Öğrencisiyle Yatakta Basıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement