13 Yaşındaki Sena Minübüs Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

13 Yaşındaki Sena Minübüs Altında Kaldı

13 Yaşındaki Sena Minübüs Altında Kaldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde dün ilköğretim okulu önünde midibüsün çarptığı 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Sena Arslan, hayatını kaybetti.

07.03.2013 12:30  Güncelleme: 12:54

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde dün ilköğretim okulu önünde midibüsün çarptığı 7'nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Sena Arslan, hayatını kaybetti. Öğrenci velileri, midibüslerin güzergahı olmadığı halde kestirme diye okul önündeki yolu kullandığını, defalarca şikayet etmelerine rağmen önlem alınmadığını söyleyerek, burasını bir süre ulaşıma kapattı.

Gölcük'ün Değirmendere semtinde Donanma İlköğretim Okulu önündeki kaza dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Okuldan çıkan 13 yaşındaki Sena Arslan yolun karşısına geçmeye çalışırken, hızla gelen Saffet Laik yönetimindeki 41 E 8254 plakalı midibüs çarptı. Ağır yaralı olarak Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz öğrenci, kurtarılamadı. Kaza haberini alan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de hastaneye geldi. Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürü öğrencinin kurtarılamadığını öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Sena Arslan'ın ölüm haberiyle babası Şahin, annesi Nurşen ve ablası Nurşah ile diğer akrabaları, komşuları ve okul velileri ile öğrencileri gözyaşlarını tutamazken, veliler midibüslerin yol güzergahının okul önü olmadığını, arka yolu kallanmaları gerektiği halde kestirme olsun diye birbirleriyle yarışarak buradan geçtiklerini öne sürdüler. Veliler, bu durumu birçok kez şikayet etmelerine rağmen önlem alınmadığını belirterek bugün yolu bir süre ulaşıma kapattı. Olay yerine gelen Gölcük Emniyet Müdür Vekili Ercan Özkan yaklaşık bir saatlik çaba sonucu velileri ikna ederek, yolun yeniden ulaşıma açılmasını sağladı.

Bu arada kazadan sonra yakalanan midibüs sürücüsü Saffet Laik gözaltına alınırken, küçük Sena'nın cenazesi ise evlerinin önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere gözyaşları arasında Düzce'ye götürüldü. - Kocaeli/ Gölcük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13 Yaşındaki Sena Minübüs Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement