13. Fanta Gençlik Festivali'nin Şanlıurfa'daki Yedinci Konserinde, 35.000 Festival Sever Müziğe... - Son Dakika
Güncel

13. Fanta Gençlik Festivali'nin Şanlıurfa'daki Yedinci Konserinde, 35.000 Festival Sever Müziğe...

13. Fanta Gençlik Festivali\'nin Şanlıurfa\'daki Yedinci Konserinde, 35.000 Festival Sever Müziğe...

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin yedinci konseri, festival alanını dolduran 35.000 coşkulu müzik severin enerjisiyle, Şanlıurfa'da gerçekleşti!

06.09.2014 12:14

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin yedinci konseri, festival alanını dolduran 35.000 coşkulu müzik severin enerjisiyle, Şanlıurfa'da gerçekleşti!

12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile Şanlıurfa GAP Arena'daki yedinci konserde, şehri müzik ve eğlenceye doyurdu.

Şanlıurfa GAP Arena'yı, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 35.000 enerjik festival sever, Athena ve Hadise'nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Athena, 'Urfalıyam Ezelden' Şarkısıyla, Urfalı Sevenlerine Sürpriz Yaptı!

Taraftarların marşı haline gelen 'Holigan' parçasıyla konserine başlayan Athena, Urfalıları şarkılarıyla coşturdu. Şanlıurfalı festival severler için sahnede ilk kez 'Urfalıyam Ezelden' şarkısını seslendiren Athena, hep bir ağızdan eşlik edilen bu anlamlı sürpriziyle, büyük alkış aldı.

35.000 festival severin coşkulu katılımıyla 'Arsız Gönül' gibi hareketli parçalarını seslendiren Athena, konserini 'Öpücük' şarkısıyla ve alkışlar eşliğinde tamamladı.

Hadise, İlk Kez Şanlıurfa'da Sahne Aldı!

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, 'Şanlıurfa'ya ilk gelişim ve şimdiden unutulmaz bir gece yaşayacağımızı kanıtladınız' diyerek, heyecanını festival severlerle paylaştı.

Sevenlerinden birinin sahneye attığı gülü, 'Gülleri çok severim' diyerek mutlulukla alan sanatçıya, festival severler her şarkıda aynı tempoyla eşlik ederek, eğlence dolu bir akşam yaşadı.

Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluşuyor. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek şehirleri de katarak yoluna devam eden Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 7 Eylül'de Gaziantep Üniversitesi'nde gerçekleşecek konserle devam edecek.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13. Fanta Gençlik Festivali'nin Şanlıurfa'daki Yedinci Konserinde, 35.000 Festival Sever Müziğe... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement