11 Kurşun Sıktılar - Son Dakika
Güncel

11 Kurşun Sıktılar

11 Kurşun Sıktılar

İmparator Silahlı Saldırıya Uğradı.

14.03.2011 10:08  Güncelleme: 12:44

İbrahim Tatlıses'in aracı yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra kurşun yağmuruna tutuldu.

Ana yolda çıkmak isteyen Tatlıses'in aracına Büyükdere Caddesi'nden hızla gelen bir aracın arka koltuğundaki kişi tarafından ateş açıldı. Uzun namlulu silahtan ilk belirlemelere göre 11 kurşun çıktı.

Kurşunlardan 4'ü araca isabet etti ve sağ ön koltukta oturan İbrahim Tatlıses ile arka koltukta bulunan asistanını yaraladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e düzenlenen silahlı saldırının ayrıntıları belli olmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, olay saat saat 00.16'da gerçekleşti . Tatlıses'ın ön sağ koltukta oturduğu aracı Nurol Plaza'nın önünden yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra kurşun yağmuruna tutuldu. Ana yolda çıkmak isteyen Tatlıses'in aracına Büyükdere Caddesi'nden hızla gelen bir aracın arka koltuğundaki kişi tarafından ateş açıldı. Uzun namlulu silahtan ilk belirlemelere göre 11 kurşun çıktı. Kurşunlardan 4'ü Tatlıses'in içinde bulunduğu araca isabet etti ve Tatlıses ile arka koltukta oturan asistanı Buket Çakıcı'yı yaraladı. 2 yada 3 kişi olduğu tahmin edilen saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı. Yaralı Tatlıses ve asistanı Çakıcı, şoförü tarafından aynı araçla hastaye götürüldü. Polis saldırı sonrası özel bir birim oluşturdu. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları ile MOBESE görüntülerini toplayan polis saldırganları yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 11 Kurşun Sıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement