100 Yılın Sanatçıları Buluştu - Son Dakika
Güncel

100 Yılın Sanatçıları Buluştu

100 Yılın Sanatçıları Buluştu

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu'nun ev sahipliğinde Hidiv Kasrı'nda gerçekleştirilen organizasyonda emekli ve usta birçok tiyatrocu bir araya geldi.

27.10.2015 16:26  Güncelleme: 16:27

2015 - 2016 sezonuna birbirinden güzel oyunlar ile başlayan, yeni dönemdeki 'Barış Teması'nı işleyen oyunları ile de dikkat çeken  Şehir Tiyatroları'nda 100 Yılın Sanatçıları buluştu.

İki saat sürmesi planlanan organizasyon katılımcıların keyifli sohbeti sayesinde dört saate yakın sürdü. Uzayan sohbet ve muhabbete yer yer kahkaha, yer yer hüzün, çoğu zaman da tiyatro hakim oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen, Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu Handan Ertuğrul, Zihni Göktay, Hale Eren, Aliye Uzunatağan, Tijen Par, Sezai Aydın, Candan Sabuncu ve Rıdvan Çelebi gibi birçok usta ismin katıldığı organizasyonda Erhan Yazıcıoğlu, bütün katılımcılara tek tek teşekkür ederken "Sizler emekli değil bizim gençlerimizsiniz, çocuklarımızsınız. Sizlerin sayesinde bulunduğumuz noktadayız. Sizler ile daha çok oyunlar oynayacağız, güzel günler göreceğiz çocuklar" dedi.

Ustalar da tiyatroya dair anılarını anlatarak, eski günlerden bahsettiler. 100 Yılın Sanatçılarının ortak düşünceleri ise "Şehir Tiyatroları'nın son dönemdeki gelişimi, modernleşmesi ve gıpta ile bakılan, özenilen ve yer almak istenen, hak ettiği değere yükselen bir tiyatro olması" oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 100 Yılın Sanatçıları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement