100 Tl'lik İşkence - Son Dakika
Güncel

100 Tl'lik İşkence

100 Tl\'lik İşkence

Şanlıurfa'da maddi olanakları kısıtlı aileler için bayram öncesi ödenmesi kararlaştırılan 100 TL'Lik maddi yardım izdihama neden oldu.

24.07.2014 13:31

Şanlıurfa'da fotoğrafçı Şahin Avcı'nın görüntülediği yardım izdihamı kentte günün konusu oldu. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte 100 TL'lik yardım ödemesini alabilmek için banka önünde buluşan dar gelirli vatandaşlar 5-6 saati geçen süreyle sıranın kendisine gelmesini bekledi.

Ramazan Bayramı öncesi dar gelirli ailelere verilmesi kararlaştırılan 100 TL'lik maddi yardım işte böylesi görüntüler oluşturdu. Sabahın erken saatlerinden Emniyet Caddesi üzerindeki Vakıf Bank Şubesi'nin önüne gelerek saatlerce bekleyen dar gelirli vatandaşlar, akşam saatlerinde 100 TL ile sevinerek evlerine dönerken, yoldan geçen vatandaşlar yaşanan tablo karşısında üzüntü yaşadı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte banka önüne geldiğini söyleyen ve ismini açıklamak istemeyen bir dar gelirli vatandaş, "Daha banka açılmazken sıraya girdim. Öğlen mesaisi bitti ve sıra bana gelmedi. Ardından mesainin başlaması ile birlikte ancak sıra bana geldi ve içeri girerek 100 TL'lik yardımı aldım. Kavurucu sıcakta oruç oruç çok zor oldu beklemek ama sonunda eve 100 lira ile döneceğim" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 100 Tl'lik İşkence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement