10 yaşındaki çocuğun öldürülmesi - - Son Dakika
Güncel

10 yaşındaki çocuğun öldürülmesi -

Kırklareli'de, 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesine tepki gösteren kalabalık grup, ailenin evine ve polis merkezine yürüdü.

18.03.2014 00:38

Kırklareli'de, 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesine tepki gösteren kalabalık grup, ailenin evine ve polis merkezine yürüdü.

Vilayet Meydanı'nda toplanan çok sayıda kişi, anne Mürvet Aktaş'ın taziyeleri kabul ettiği, Aktaş ailesinin Karacaibrahim Mahallesi'ndeki evlerine kadar yürüdü.

Evin önünde toplanan kişiler, emekli imam Ahmet Doğan ile Halil İbrahim Aktaş için dua etti.

Doğan, gruba yönelik konuşmasında, acıların paylaştıkça azaldığını, sevinçlerin paylaştıkça arttığını söyledi.

Acıların en büyüğünü yaşayan Aktaş çiftine Allah'tan sabır dileyen Doğan, "Hiçbir anaya, babaya Rabbim böyle bir acı göstermesin temennisinde bulunuyorum. Bu insanlığın bütün yaralarına merhem olmak için İslam lazım. Güzel Müslüman olamayışın neticesinde analar ağlıyor, babalar ağlıyor" diye konuştu.

Bu sırada çocuğunun ölüm haberini İstanbul'da aldığı öğrenilen baba Yılmaz Aktaş, gözyaşları içerisinde evine geldi. Aktaş'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Kalabalık grup daha sonra evin önünden ayrılarak Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliği önüne yürüdü.

Amirlik önünde, "Halil'e uzanan eller kırılsın", Katili bize verin" şeklinde slogan atan grup, yeniden Vilayet Meydanı'na yürüdü, buradan olaysız şekilde dağıldı.

- Olay

Üç gün önce okula gitmek için evden ayrılan ortaokul 4. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş'tan bir daha haber alınamamış, olayı araştıran polis, aynı mahallede oturan Y.T'yi gözaltına alınmış.

Zanlı, ifadesinde Aktaş'ı öldürdüğünü itiraf etmiş, çocuğun cesedi, şüphelinin ifadesi doğrultusunda, şehir mezarlığı yakınında bulunmuştu.

10 yaşındaki çocuğun öldürülmesi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement