1 Liralık Terliğe Yoğun İlgi İzdihama Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

1 Liralık Terliğe Yoğun İlgi İzdihama Neden Oldu

1 Liralık Terliğe Yoğun İlgi İzdihama Neden Oldu

1 Liralık Terliğe Yoğun İlgi İzdihama Neden Oldu

19.02.2011 16:42

1 LİRALIK TERLİĞE YOĞUN İLGİ İZDİHAMA NEDEN OLDU

ERZİNCAN - Erzincan'da bir mağazanın kuruluş yıl dönümü nedeniyle terlikler bir liradan satılınca, müşteriler yoğun ilgi gösterdi.

Mağazanın başlatığı "her eve bir terlik" kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanmaya başladı. Mağazanın açılmasıyla birlikte ucuz terlik almak için toplanan herkesin aynı anda içeriye girmeye çalışması izdihama neden oldu.

Yaşanan karmaşa nedeniyle mağaza çalışanları zor anlar yaşadı. Mağaza sahibi ve çalışanları, vatandaşa sıklıkla uyarıda bulunarak herkese yetecek kadar ürün bulunduğunu duyurmasına rağmen yoğunluk azalmadı.

Mağaza sahibi Salim Demir, son bir haftadır günde yaklaşık 3 bin terlik sattıklarını belirterek, "Bütün ürünlerimizde kampanya var. Senenin belirli zamanlarında kampanyamız devam edecek. Halka hizmet hakka hizmet düsturuyla kampanyamız devam edecek" diye konuştu.

Piyasa değeri 10 lira olan terlikleri bir liradan sattıklarını anlatan Demir, bu uygulamadan müşterilerin memnun olduğunu dile getirdi.

(YB - AYZ - NÖZ) - ERZINCAN

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Liralık Terliğe Yoğun İlgi İzdihama Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement