1'i 9 Aylık 3 Çocukla Engelli Asansöründe Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

1'i 9 Aylık 3 Çocukla Engelli Asansöründe Mahsur Kaldı

1\'i 9 Aylık 3 Çocukla Engelli Asansöründe Mahsur Kaldı

Bursa'da 35 yaşındaki Yasemin Demir'in biri 9 aylık 3 çocukla bindiği üst geçitteki engelli asansörü yere 1,5 metre kala arıza nedeniyle durdu.

13.06.2012 12:12

Bursa'da 35 yaşındaki Yasemin Demir'in biri 9 aylık 3 çocukla bindiği üst geçitteki engelli asansörü yere 1,5 metre kala arıza nedeniyle durdu. Asansörde mahsur kalan kadın ve çocuklar, sıcak nedeniyle zor anlar yaşarken, telefonla yardım istedikleri itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 20 dakika sonra kurtarıldılar.

Bursa'da oturan Yasemin Demir, dün İstanbul'dan ziyaretine gelen akrabası Meryem Kılıçarslan ve çocukları ile gezmek için alışveriş merkezine gitti. Dönüşte üst geçitte bulunan engelli asansörünü kullanmak istediler. Meryem Kılıçarslan, 9 yaşındaki engelli oğlu Tunahan ile asansöre bindi ve aşağı indi. Daha sonra Yasemin Demir, bebek arabasındaki 9 aylık bebeği Miraç, 8 yaşındaki kızı Azra ve Meryem Kılıçarslan'ın 7 yaşındaki kızı Sümeyye ile asansöre bindi. İnişe geçen asansör yere 1,5 metre kala arızalandı. Yasemin Demir ve 3 çocuk mahsur kaldıkları asansörde, sıcak hava nedeniyle zor anlar yaşadı. Demir, çocukların kıyafetlerini çıkardı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, Yasemin Demir ve 3 çocuğu yaklaşık 20 dakika sonra asansörün kapısını açarak kurtardı. Dışarı çıktıklarında ağlayan çocukları polisler sakinleştirdi. - Bursa/ Nilüfer

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1'i 9 Aylık 3 Çocukla Engelli Asansöründe Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement