Doğa Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Doğa Ödülleri Sahiplerini Buldu

Doğa Ödülleri Sahiplerini Buldu

Doğa Koleji öğrencileri, basın ve televizyon dünyasının önemli isimlerine ödül verdi.

24.04.2014 13:51  Güncelleme: 13:45

Doğa Koleji öğrencileri, 22 Mart Salı akşamı Avcılar Kampüsü'nde basın ve televizyon dünyasının başarılı isimlerine bu yıl ilk kez düzenledikleri Doğa Ödülleri'ni takdim etti. Ödüllerin sahipleri, tüm Doğa öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen anket sonucu belirlendi.

Bugüne kadar yaptıkları projelerle birçok başarıya imza atan, akademik, spor ve sanat çalışmaları ile ödül toplayan Doğa Koleji öğrencileri bu kez ödül verdi. Öğrencilerine akademik eğitim dışında, kültür ve sanatla iç içe olabileceği ortamlar sunan Doğa Koleji, yaptıkları anketler sonucu basın ve televizyon dünyasının başarılı isimlerini 34 ayrı kategoride ödüllendirdi.

Ece Uslu, Ceyda Ateş, Tuba Altıntop, Simge Tertemiz, Nurgül Ay, Salih Keçeci, Gizem Özdilli ve daha birçok başarılı ve ünlü ismin katıldığı Doğa Ödülleri Töreni, Avcılar Doğa Koleji'nde gerçekleşti.

Öğrencilerin elinden "En muhteşem oyuncu" ödülü alan Ece Uslu, "Sizin beni bu ödüle layık görmeniz çok önemli ve çok değerli" diyerek Doğa Koleji öğrencilerine nezaket ve duyarlılıklarından ötürü teşekkürlerini sundu.

En iyi tv sunucusu ödülü alan Nurgül Ay, "Okumadan gecen iki günde hayat tadını kaybediyor, eğitim iyi ki var, sizler iyi ki varsınız" dedi.

Gecenin bir diğer ödül alan ismi Gizem Özdilli, En iyi yemek kitabı ödülünü alırken "Gençlerin takdirini kazanmak çok kolay değil" diyerek Doğa Koleji öğrencilerinden aldığı bu ödül dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti.

Bu yıl ilk kez verilen Doğa Ödülleri, her sene Doğa Koleji öğrencilerinin düzenlediği anketlerle sahiplerini bulmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğa Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement