Mezuniyette Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika
Genel

Mezuniyette Sürpriz Evlenme Teklifi

Mezuniyette sürpriz evlenme teklifi Evlenme teklifi etmek için Konya'dan geldiESKİŞEHİR - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde Konya'dan gelen İhsan Bilir, mezunlardan Ayşegül Sürücü'ye sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

02.07.2017 11:36

Mezuniyette sürpriz evlenme teklifi

Evlenme teklifi etmek için Konya'dan geldi

ESKİŞEHİR - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde Konya'dan gelen İhsan Bilir, mezunlardan Ayşegül Sürücü'ye sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

ESOGÜ'den mezun olan öğrenciler için Osmangazi Üniversitesi stadında mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet töreni, sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu. Konya'da Kamu Hastanelileri Birliği Genel Sekreterliğinde memur olarak çalışan İhsan Bilir, mezuniyette konser veren sanatçı Mithat Körler sahne aldığı alana gelerek, Sağlık Bilimler Fakültesi Ebelik bölümünden mezun olan Ayşegül Sürücü'ye evlenme teklif etti. Bilir, Mithat Körler'in sahneye çağırdığı Ayşegül Sürücü'ye binlerce kişinin önünde diz çöküp evlenme teklifinde bulundu. "Benimle Bir Ömür Boyu Evliliğe Hazır Mısın?" teklifini Sürücü'nün de kabul etmesinin ardından, Sanatçı Mithat Körler'de çiftin yüzüklerini taktı.

Bu tür bir sahnede böyle bir teklifi uzun zamandır düşündüğü belirten İhsan Bilir, "Evlenme teklifini 2 aydır yapmak istiyordum. Sonunda başardım. Çok mutluyum" dedi.

Ayşegül Bilir'de çok heyecanlı olduğunu, heyecandan konuşamadığı ama çok mutlu olduğunu söyledi.

Törene, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Rektör yardımcıları, Dekanlar, öğretim üyeleri ve mezunların aileleri katıldı.

Mezuniyette Sürpriz Evlenme Teklifi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Mezuniyette Sürpriz Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement