Çocukları İçin Hayatta Kalmak İstiyor - Son Dakika
Genel

Çocukları İçin Hayatta Kalmak İstiyor

Çocukları için hayatta kalmak istiyor Beyninde tümör olan Semra Polat: "4 tane ufak çocuğum var. Onlar için hayatta kalmak istiyorum" Kocası Namık Polat: "Ben para istemiyorum.

22.07.2017 07:24

Çocukları için hayatta kalmak istiyor

Beyninde tümör olan Semra Polat:

"4 tane ufak çocuğum var. Onlar için hayatta kalmak istiyorum"

Kocası Namık Polat:

"Ben para istemiyorum. Sadece eşimin ve çocuklarımın sağ olmasını istiyorum"

MANİSA - Manisa'da beyninde tümör bulunan 4 çocuk annesi kadın, yeniden ameliyat olarak çocukları için hayatta kalmak istiyor.

Manisa'da yaşayan 4 çocuk annesi Semra Polat, 2014 yılında ikiz çocukları Havva ve Berat'ın doğumundan hemen sonra rahatsızlanarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı. Buradaki tetkiklerin ardından Polat'ın beyninde tümör tespit edildi. Daha sonra kocası Namık Polat ile birlikte özel bir hastaneye giden Semra Polat burada bir süre tedavi gördükten sonra ameliyat oldu. Tümörün yeniden beyninde oluşmasının ardından Polat yeniden tedavi altına alındı. Bugüne kadar bir dizi ameliyat geçiren ve tümör nedeniyle bir ayağını kullanamayan Polat maddi imkansızlıklar yaşarken tek isteği yeniden sağlığına kavuşmak.

Çocukları için hayatta kalmak isteyen Polat, yetkililerden ameliyatının yaptırılmasını talep etti. Beynindeki tümörün sürekli büyüdüğünü söyleyen Polat, "Bir kere anjiyo oldum. Bir kere beyin ameliyatı oldum. Beynimdeki tümör tekrar büyüyormuş. Yetkililerden yardım istiyorum. Ameliyatımı yaptırsınlar başka da bir şey istemiyorum. Ailem akrabalarım hepsi elinden geleni yaptılar. Artık onların da gücü tükendi. Sadece bana yardım etsinler. Ben ameliyat olmak istiyorum. Çocuklarım için hayatta kalmak istiyorum. 4 tane ufak çocuğum var. Onlar için hayatta kalmak istiyorum" dedi.

"Para istemiyorum, eşimin sağ olmasını istiyorum"

Beyninde tümör bulunan Semra Polat'ın kocası Namık Polat ise, eşinin zaman zaman evde nöbet geçirdiğini ve bir ayağının kullanamadığı için sürekli eşiyle ilgilenmek zorunda kaldığını söyledi. Çalışmak istediğini ancak eşiyle ilgilendiği için çalıştığı yerlerden atıldığını belirten Polat, yetkililerden para talep etmediğini sadece eşinin ameliyatı için yardım beklediğini belirtti. Polat, "Her taraftan yardım istedim. Abimler, çevrem, eş dost herkes elinden geleni yaptı. Bir ameliyat daha olması gerekiyor. Yaklaşık 50 bin lira bir para istiyorlar. Bütün kapılar üstüme kapanıyor. Çaresiz kaldım. Ben para istemiyorum. Dilenci de değilim. Kimse bana dilenci muamelesi yapmasın. Sadece eşimin ve çocuklarımın sağ olmasını istiyorum. Tükendim. Her tarafa borç içindeyim. İşe giriyorum işsiz kalıyorum. Eşimle ilgilendiğim için işten çıkarıyorlar. Yekililer sadece eşim için bir doktor, bir çare bulsunlar yeter. Ben başka bir şey istemiyorum. Cumhurbaşkanı, Başbakan'a da buradan sesleniyorum. Yeter ki eşim kurtulsun. O ölürse ben yapamam. Ben ölürsem o bakabilir çocuklarımıza. Yeter ki ona bir çare bulsunlar" dedi.

İşverenlerden kendisi için anlayışlı olmasını beklediğini sözlerine ekleyen Polat, "İşe girdiğim zaman nasıl bir hastalıkla, nasıl mücadele verdiğimi görsünler. Ben işe girdiğim zaman beni işten çıkarmasınlar. Ben izin istediğim zaman işten atmasınlar. Ben her türlü işe girdim. 3 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum. Sürekli iş değiştirdim. Çünkü eşimi sırtıma aldım her yere gittim. Eşime çocuklarıma sahip çıkmak zorundayım" diye konuştu.

Namık Polat, çocukları Arda, Muhammet Diyar, Havva ve Berat için eşi Semra'nın bir an önce sağlığına kavuşmasını istedi.

Çocukları İçin Hayatta Kalmak İstiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Çocukları İçin Hayatta Kalmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement