Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir? - Son Dakika
Gamegar

Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir?

Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir?

Riot Games'in popüler FPS oyunu Valorant'ta çokça karşılaşılan 'diff' kelimesini görenler ne anlama geldiğini merak ediyor ve "Valorant Diff ne demek?" şeklinde araştırıyor. Peki, Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir? Detayları haberimizde…

29.08.2022 09:54

Rekabete dayalı oyunlarda birçok farklı terim bulunuyor ve bunlardan bir tanesi de 'Diff' kelimesidir. Valorant'ta her iki takımda da aynı ajan bulunduğu zaman kullanılan 'Diff' kelimesi ne anlama geliyor? Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir? İşte detaylar…

VALORANT DİFF NE DEMEK?

Valorant'ta iki takımda da aynı ajan bulunuyor ve biri diğerinden iyi oynuyorsa "Jett diff" tarzı yazılarla karşılaşabilirsiniz. Örneğin, iki takımda da Jett bulunuyor ve biri diğerinden daha iyi oynuyor. Bu durumda iyi oynayan Jett'in takımındaki veya direkt kendisi "Jett diff" yazarak "Jett farkı" demek istiyor.

Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir?

DİFF NE DEMEK?

İngilizcede "difference" kelimesinin kısaltımı olarak kullanılan "diff" kelimesinin Türkçe karşılığı "fark" olarak bilinir. Oyuncular ise rakip takımın moralini bozmak, oyuncuyu oyundan düşürmek için diff kelimesini kullanarak ondan daha iyi olduğunu ve onun kötü oynadığını dile getirir.

LOL MİD DİFF, SOLO DİFF NE DEMEK?

Diff sözcüğü aynı şekilde League of Legends'ta da geçerlidir. Mid diff, solo diff gibi ifadeler de mid oyuncusunun diğer mid oyuncusundan veya solo oyuncusunun diğer solo oyuncusundan daha iyi oynadığını belirtmek için kullanılır.

Son Dakika Gamegar Valorant Diff ne demek? Diff açılımı nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement