Riot Games'in Valorant partner takımlarına 1.5 milyon dolar ödeyeceği iddia edildi - Son Dakika
Gamegar

Riot Games'in Valorant partner takımlarına 1.5 milyon dolar ödeyeceği iddia edildi

Riot Games\'in Valorant partner takımlarına 1.5 milyon dolar ödeyeceği iddia edildi

İddialara göre Riot Games'in Valorant partner programına kabul edilen espor takımlarına yıllık 1,5 milyon dolara kadar çıkabilecek bir ödeme yapılabileceği söylendi.

12.08.2022 10:57

Valorant partner programı mülakat aşamasının yavaş yavaş sonuna gelinmesiyle birlikte, partnerlik elde edecek espor takımlarına 1.5 milyon dolara kadar ödeme yapılacağı bildirildi.

VALORANT TAKIMLARINA 1.5 MİLYON DOLAR ÖDEME YAPILACAK

Yabancı kaynaklara göre Valorant ile partnerliği bulunan espor takımlarına yapılacak ödemenin miktarını bölgeler, takımın performansı ve ligin gelir kaynaklarına bağlı olacağı bildirilirken tüm bölgelerdeki minimum ödeneğin 600 bin dolar olduğu, gerekli şartlar karşılandığı takdirde ise 1.5 milyon dolara kadar çıkabileceği iddia edildi.

Ortaklık görüşme süreci Türkiye'de dahil olmak üzere EMEA, Asya ve Amerika bölgelerinde de devam ediyor ve Riot Games'in İstanbul'daki yıl sonu etkinliği Valorant Champions'tan önce 2023 yılında mücadele edecek takımlar hakkında karar vermesi bekleniyor.

Riot Games'in ilk olarak 2017'de League of Legends ile başlatılan ortaklık programı, belli sayıda takımla Riot Games arasında resmi bir iş birliği kurarak takımların daha fazla gelir ve daha güçlü destek sistemleri açısından fayda görmesini sağladı.

Geçtiğimiz aylarda ise ortaklık programının Valorant'a geleceğini duyuran Riot Games, "2023'te üç uluslararası ligde yer almış, muhteşem espor deneyimleri oluşturma, oyuncularını geliştirme ve VALORANT esporuna uzun vadede anlamlı katkıda bulunma konularında iyi iş çıkaran takımlar arasından seçtiklerimizle ortak olacağız. Dünyanın en iyi takımlarını çekmek istediğimiz için katılma/franchise bedeli olmayacak ve tam aksine seçili takımlara finansal destekte bulunarak büyüyen ekosistemimize yatırım yapmalarını sağlayacağız." sözlerine yer vermişti.

Son Dakika Gamegar Riot Games'in Valorant partner takımlarına 1.5 milyon dolar ödeyeceği iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement