Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim Ayına Özel Finansman Seçenekleri Sunuyor - Son Dakika
Finans

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim Ayına Özel Finansman Seçenekleri Sunuyor

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim Ayına Özel Finansman Seçenekleri Sunuyor

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında geçerli finansman seçeneklerini ekim ayına özel güncelledi. C-Serisi All-Terrain, C-Serisi Sedan, EQE, E 200 d Sedan, CLA, GLA, GLB, EQA ve EQB modellerinde özel faiz oranları ve kredi imkanları sunuluyor. Ayrıca takas indirimi ve kredi finansman kampanyası da müşterilere avantajlar sağlıyor. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in kampanyası kurumsal müşterilere özel olarak tanımlanan kredi tutarlarıyla geçerlidir. Ayrıca Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar için de özel finansman seçenekleri sunulmaktadır.

24.10.2023 17:22  Güncelleme: 17:40

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında geçerli finansman seçeneklerini ekim ayına özel güncelledi.

Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain modelinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 1 milyon 250 bin TL'ye kadar kredi kullanımında, 12 ay yüzde 2,99 faizli kredi imkanı sunulurken 36 aya kadar vadeli kredilerde yüzde 2,99'dan başlayan faiz oranları uygulanıyor. C-Serisi Sedan, EQE, E 200 d Sedan otomobillerde 1 milyon TL krediye ekim ayına özel 12 ay yüzde 2,99 faizli kredi imkanı sunuluyor. CLA, GLA, GLB, EQA ve EQB için de 500.000 TL, 12 ay yüzde 2,99 faizli kredi imkanına olunabiliyor.

Ayrıca kurumsal ve bireysel müşterilere takas indirimi sağlanıyor. Takas indirimi ve kredi finansman kampanyası ise aynı anda kullanılamıyor. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in kampanyası dahilinde uygulanacak kredi tutarları sadece kurumsal müşterilere özel olarak tanımlanıyor. Bireysel/şahıs firması-özel seçim başvurularda kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ve vade kullanımında, nihai fatura bedeli 400 bin-800 bin TL olan araçlarda bedelinin yüzde 50'si ve 36 ay vade; 800 bin- 1 milyon 200 TL olan araçlarda bedelinin yüzde 30'u ve 24 ay vade; 1 milyon 200 bin-2 milyon TL olan araçlarda bedelinin yüzde 20'si ve 12 ay vade kredi olarak uygulanabiliyor.

MERCEDES-BENZ HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMPANYALARI

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in sunduğu esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle Vito sahibi olmak kolaylaşıyor.

Vito, kendi sınıfına göre farklı birçok avantaj da sunuyor. İlk satın alma maliyetinin düşüklüğü, sahip olduğu yüksek kalite standartları, ekonomik yakıt kullanımı, artırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 400 bin TL kredi için 5 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajından yararlanabiliyor.

Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile farklılaşan Sprinter'a sahip olmak için Mercedes-Benz Kasko tercih edildiğinde 100 bin TL kredi için 5 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mercedes-Benz Certified araçlar da çok avantajlı fiyatlarla tüm ticari işletmeleri ve ticari araç almak isteyenleri bekliyor. Ayrıca Mercedes-Benz Kasko'ya özel 100 bin TL kredi için 5 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

ADVERTORİAL YAYIN

Kaynak: ANKA

Son Dakika Finans Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Ekim Ayına Özel Finansman Seçenekleri Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement