12 Ay Sonra Altın Ne Olur? - Son Dakika
Finans

12 Ay Sonra Altın Ne Olur?

12 Ay Sonra Altın Ne Olur?

UBS ile Credit Suisse, altın için fiyat tahminlerini yukarı çektiler...

10.09.2012 17:14

UBS ile Credit Suisse, altın için fiyat tahminlerini yukarı çektiler.

Cuma günü beklentilerin altında kalan tarım dışı istihdam verisi sonrası FED'den gelecek parasal genişleme beklentisi giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta Avrupa Merkez Bankası'nın sınırsız tahvil alım programı kararı öncesi yükselişin hız kazandığı altın, ABD'den Çin'e kadar merkez bankalarından destek geleceği beklentisiyle yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta altı ayın zirve seviyesine yükselerek 1,700 dolar sınırını kıran altın, 1,729 dolardan alıcı buluyor.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

The Lira'nın haberine göre; dünyanın en büyük ekonomilerinde kötü gelen veriler, parasal genişleme beklentilerinin artmasına neden olarak altındaki yükselişin süreceği öngörülerinin artmasına neden oluyor.

ALTIN TIRMANIŞINI SÜRDÜYOR! TIKLAYIN...

UBS, FED'den gelecek parasal genişleme beklentileri nedeniyle Altın için bir aylık fiyat tahminini 1,700 dolar/ons'tan 1,850 dolar/ons seviyesine, üç aylık tahminini 1,750 dolar/ons'tan 1,850 dolar/ons'a çıkardı. Kurum, gümüş için 1 aylık fiyat tahminini ise 32 dolar/ons'tan 37 dolar/ons'a yükseltti.

Credit Suisse, spot altın için üç aylık tahminini 1650 dolar/ons seviyesinden 1775 dolar/onsa, 12 aylık tahmini ise 1850 dolar/ons seviyesine çıkardı.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Finans 12 Ay Sonra Altın Ne Olur? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement