AK Parti'nin kurucu isimlerinden Fatma Bostan Ünsal, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın yeni parti kurmasının AK Parti'de büyük kopuşlara neden olacağını iddia etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği 'Adalet Yürüyüşü'ne eski AK Partili milletvekili, kurucu üye gibi bazı isimlerin katılması dikkati çekti.
AK Parti'nin kurucularından Fatma Bostan Ünsal, Başbakan'ın kızlı-erkekli öğrenci evi değerlendirmesini eleştirip "Tehlikeli bir durum" dedi.
Başkent Kadın Platformu Derneği Dönem Başkanı Semiz: "Yapılması gereken, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmeliğin tamamen kaldırılmasıdır" Avukat Zübeyde Kamalak: "Türkiye'de bu yasak (başörtüsü), yönetmeliklerle, haksız ve hukuksuz olarak yürütülmektedir. Nihayet Danıştayımız bunu gördü"
"Her kürtaj bir Uludere'dir" diyen Başbakan'a, kendi partisinden çok ağır eleştiri! Başbakan buna ne cevap verecek?
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.