Suluova Belediyesi, Ata Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı - Son Dakika
Emlak

Suluova Belediyesi, Ata Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Suluova Belediyesi, Ata Mahallesi\'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Suluova Belediyesi, Ata Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatırken, yıl sonuna kadar ilçe genelinde 50 kilometre sıcak asfalt yapılacağı bildirildi. Belediye Başkanı Fatih Üçok, asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, tüm mahallelere eşit bir şekilde hizmet götürdüklerini ve eski yol ve kaldırımları yeniden yaptıklarını belirtti. Üçok, hedeflerinin 2023 yılı sonuna kadar 50 kilometre sıcak asfalt yapmak olduğunu vurgulayarak, daha yaşanılabilir bir şehir için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca Üçok, bütün mahallelerde eksik kalan asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacaklarını ve Ata Mahallesi'nden başlayarak Beyazıt ve Girne mahallelerinde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları yapacaklarını söyledi.

17.08.2023 14:46

Suluova Belediyesi tarafından Ata Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatılırken yıl sonuna kadar ilçe genelinde 50 kilometre sıcak asfalt yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Fatih Üçok, asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, eşit bir şekilde tüm mahallelere hizmet götürdüklerini, eski ve yıpranmış yol ve de kaldırımları yeniden yaptıklarını söyledi.

Hedeflerinin 2023 yılı sonuna kadar yaklaşık 50 kilometre sıcak asfalt yapmak olduğunun altını çizen Üçok, "Daha yaşanılabilir modern bir şehri ortaya çıkarmak için yoğun şekilde çalışıyoruz." dedi.

Bütün mahallelerde eksik kalan asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacaklarını belirten Üçok, "Bu sözümüzü de tutarak sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasını Ata Mahallesi'nden başlattık. Devamında Beyazıt ve Girne mahallelerimizde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları yapacağız. Bozulan, eskiyen yol ve kaldırımları yenileyeceğiz. Böylece kaldırım ve yolları yenilenmiş cadde ve sokakları ile şehrimizin yol konforunu artırmış oluyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Emlak Suluova Belediyesi, Ata Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement