Kpc'de Hırsıza Geçit Yok - Son Dakika
Emlak

Kpc'de Hırsıza Geçit Yok

Kpc\'de Hırsıza Geçit Yok

KPC, hi-tech model çelik kapı ile hırsızlara göz açtırmamayı hedefliyor.

12.05.2014 18:00

KPC Ahşap Ürünleri Sanayi ve Ticaret ltd, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

KPC, her geçen yıl kaliteli hizmetinden ödün vermeden alanında ilerlemekte ve "Mutlu Müşteri, Yeni Müşteri Demektir" ilkesiyle, hızla yoluna devam ediyor.

Kanattan kasaya ve kasadan kanada olmak üzere, yukarıdan aşağıya 2 metre kilitlenen ve dünyada tek HI-TECH model Çelik Kapı tasarımı ile Çelik Kapı kullanıcılarına inanılmaz derecede güvenli kapıyı sunan KPC, üretildiği günden bugüne hırsızın girmeye teşebbüs dahi etmediği Çelik Kapısının gururunu yaşıyor.

Müşterilerine daha geniş yelpazede açılmayı şirket politikasına dâhil eden KPC, bu doğrultuda, sektörün devi KELEBEK ile işbirliği yaparak, Mutfak, Banyo ve Vestiyer konusunda da bireysel ve projeli işlere hizmet vermeye başladı.

Müşterilerine daha kolay ulaşım imkânı yaratmak düşüncesi ile yeni yerinde, "Bir ürün de, bin ürün de aynıdır" anlayışı ve standardı ile tüm ürünler ve modeller bir arada sunuluyor.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Kpc'de Hırsıza Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement