Bu Reklamı Çıkar Çıkmaz Milyonlar İzledi - Son Dakika
Ekonomi

Bu Reklamı Çıkar Çıkmaz Milyonlar İzledi

Apple yeni iPad 2 'nin reklamı için ilginç bir reklam hazırladı. Yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kişi bu reklamı indirip izledi.

08.12.2014 09:15  Güncelleme: 15:58

Apple her zamanki gibi estetik temalı reklamlarına devam ediyor, yeni iPad Air 2 model tabletinin reklamı için değişim temasını kullanmış.

iPAD'İN ÇOK FARKLI KULLANIMLARI ANLATILDI

iPhone 6 için yapılan ve Jimmy Fallon ve Justin Timberlake'in seslendirdiği reklam çok konuşulmıştu. Benzer şekilde bu reklamın Gülse Birsel ve Engin Günaydın'ın seslendirmeleri ile gelen Türkiye versiyonundan sonra şimdi de iPad Air 2 için yeni reklam gösterime başladı.
Bu yeni reklamda bir iPad Air 2 tabletin farklı kullanım şekillerini görüyoruz. Bir kullanıcı tableti motorsikletine ekran gibi takarken, bir diğeri bir balık maskesi tasarlamada kullanıyor.

HER DERDE iPAD

Böyle farklı örnekler sayesinde, tablet bilgisayarların klasik kullanım alanları dışında başka nelere yaradığına ve neler yapılabildiğine dikkat çekmek istiyor Apple. Apple bu reklamı ile önümüzdeki yılbaşında gerçekleşecek alışveriş döneminde, ürünlerini yeni bir konsept ile ön plana çıkartmaya çalışıyor.

Bu Reklamı Çıkar Çıkmaz Milyonlar İzledi
Kaynak: Siberguvenlikhaberleri

Son Dakika Ekonomi Bu Reklamı Çıkar Çıkmaz Milyonlar İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement