Tw Steel Hızlı Gidiyor - Son Dakika
Ekonomi

Tw Steel Hızlı Gidiyor

Tw Steel Hızlı Gidiyor

Dünyada Büyük Kadranlı Saatler Konusunda Lider Olan Tw Steel'in Türkiye Yolculuğu da Hızlı Başladı.

22.12.2008 16:31  Güncelleme: 23:27

Dünyada büyük kadranlı saatler konusunda lider olan TW Steel'in Türkiye yolculuğu da hızlı başladı.

Fiyatları 500 YTL ile 2 bin YTL arasında değişen saatler VİP satış organizayonu ile 5 bin adetten fazla satıldı.

Türkiye'ye Forum Saatçilik tarafından getirilen TW Steel'in Kurumsal ve VIP satış distribitörü ise USM Grup oldu. USM GRUP bu anlaşmayla markanın dünya genelinde faliyette bulunduğu 50 ülke içinde de bir ilke imza atmış oldu.

USM Group Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik, VIP statüsündeki işadamı, yönetici, sanatçı ve sporcuları VIP satış ekibi ile randevu sistemi üzerinden yerlerinde ziyaret etmek suretiyle VIP satış organizasyonunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aralarında Tanju Çolak, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Bergüzer Korel, Tan Sağtürk, Oktay Kaynarca ve Hakan Ünsal gibi ünlülerin bulunduğu insanlara VİP satış gerçekleştirdiklerini belirten Şefik, toplam 5 bin adetten fazla satış yaptıklarını kaydetti.

Şefik, kurumsal satışla birlikte 2010 hedeflerinin ise 10 bin adet olduğunu ifade etti. Şefik, kişiye ve kuruma özel saatlerin üzerine isim yada logo konulabildiğini de sözlerine ekledi.

Büyük kadranda lider

Dünyada büyük kadranlı saatler konusunda lider olan TW Steel saatleri, 37 mm'den 50 mm'ye kadar uzanan çaptaki kasaları ve 10 metreye kadar su geçirmezlik özelliği ile ilgi çekiyor. Yüksek kaliteli çelikten üretilen kasaların bazı modellerine PVD teknolojisi ile altın kaplamalar da uygulanıyor.

Şu an üç ana koleksiyonda 82 modeli bulunan TW STEEL saatlerinin fiyatları ise 500 ile 2 bin YTL arasında değişiyor.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Tw Steel Hızlı Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement