Türkiye'ye İlk Uluslararası İnsan Kaynakları Ödülü - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye'ye İlk Uluslararası İnsan Kaynakları Ödülü

Türkiye\'ye İlk Uluslararası İnsan Kaynakları Ödülü

Prometheus Danışmanlık Kurucusu ve Genel Müdürü M. Yücel Atış, 2008 Asya Pasifik İnsan Kaynakları Yönetimi Kongresi "Küresel İnsan Kaynakları Liderlik" Ödülüne Layık Görüldü.

06.03.2008 12:45

Prometheus Danışmanlık Kurucusu ve Genel Müdürü M. Yücel Atış, 2008 Asya Pasifik İnsan Kaynakları Yönetimi Kongresi "Küresel İnsan Kaynakları Liderlik" ödülüne layık görüldü.

Dünyanın önde gelen insan kaynakları kongreleri arasında bulunan; 60 ülkeden 900'den fazla profesyonelin buluştuğu "Asya Pasifik İnsan Kaynakları Yönetimi Kongresi" bu yıl Hindistan'ın Bombay şehrinde gerçekleştirildi. Türkiye'de insan kaynaklarının gelişimine yenilikçi çalışmaları ile liderlik ederek rol model oluşturması nedeniyle "Küresel İnsan Kaynakları Liderlik" ödülüne Türkiye'den ilk defa Prometheus Danışmanlık Kurucusu ve Genel Müdürü M. Yücel Atış layık görüldü.

Bu yıl Türkiye'nin almaya hak kazandığı "Küresel İnsan Kaynakları Liderlik" ödülü, ayrıca aralarında Amerika, Kanada, Avustralya, Brezilya, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Bangladeş, Sri Lanka, Malezya gibi 25 farklı ülkenin en başarılı insan kaynakları üst düzey yöneticisine de verildi.

Seçici Danışma Kurulu'nda Pfizer, GlaxoSmithKline, Lafarge, Cargill, Samsung, Hewitt, ICICI Prudential Life Insurance, Diaolg Telekom, SAVOLA Edible Oils, Sony Malezya vb. gibi uluslararası platformda insan kaynakları yönetimi ile ön plana çıkan şirketlerin üst düzey yöneticileri yer alıyor.

Yerli ve yabancı çok sayıda şirketin danışmanlığını yürüten Prometheus Danışmanlık Kurucusu ve Genel Müdürü M. Yücel Atış Türkiye'ye bir ilki daha yaşatmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Asya Pasifik İnsan Kaynakları Yönetimi Kongresi ile insan kaynakları alanında Türkiye'ye uluslararası platformda ilk defa bir ödül kazandırdık. Bu farklılığımızı ve yenilikçi yapımızı gelecek çalışmalarımız ile sürdürmeyi hedefliyoruz. Özellikle 2008 yılında işsizliği önleyecek ve istihdam yaratacak çalışmaları sosyal sorumluluk alanı olarak değişik aktivitelerle gündeme getireceğiz" dedi.

(CY-CY-BA-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türkiye'ye İlk Uluslararası İnsan Kaynakları Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement