Türkiye Güvenlik Sektöründe Ne Seviyede? Isaf'ın Güvenlik Sektörüne Olan Katkıları Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye Güvenlik Sektöründe Ne Seviyede? Isaf'ın Güvenlik Sektörüne Olan Katkıları Neler?

Marmara Tanıtım ve Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram, Türkiye'deki güvenlik sektörünü ve ISAF'ın güvenlik sektörüne olan katkılarını Wise TV'ye anlattı.

07.12.2016 12:10

Marmara Tanıtım ve Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram, Türkiye'deki güvenlik sektörünü ve ISAF'ın güvenlik sektörüne olan katkılarını Wise TV'ye anlattı.

Türkiye'de ISAF'da boy gösteren firmaların dünya genelinde teknoloji sektöründeki firmalarla eşit düzeyde olduğunu ve ISAF'ın dünya fuarları arasında olduğunu vurgulayan Bayram, "gelişen teknolojilere paralel olarak, teknoloji temelli olan güvenlik sektöründe çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. Eskiden cep telefonunda bir model değişirken bilirdik hepimiz, şimdi değişimleri takip edemez hale geldik, telefon modellerini tanıyamaz hale geldik. Sektör büyük bir hızla gelişmeye devam ediyor. ISAF'ta sergilenen her şey bugün dünyanın bütün fuarlarında sergilenen ürünlerdir. Dünyanın dört bir tarafında güvenlik fuarları listesinde ISAF vardır. ISAF'ı Türkiye'nin ölçeğinde değerlendirmiyoruz, Orta Avrupa'dan Dubai'ye kadar olan bölgenin en büyük sektör fuarıdır ISAF" dedi.

Türkiye Güvenlik Sektöründe Ne Seviyede? Isaf\'ın Güvenlik Sektörüne Olan Katkıları Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Türkiye Güvenlik Sektöründe Ne Seviyede? Isaf'ın Güvenlik Sektörüne Olan Katkıları Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement