Türk Telekom "Büyük Müşteri Buluşmaları" Ankara'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom "Büyük Müşteri Buluşmaları" Ankara'da Gerçekleştirildi

Türk Telekom "Büyük Müşteri Buluşmaları" Ankara\'da Gerçekleştirildi

Türk Telekom’un Ankara’da düzenlediği "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliklerinde katılımcılara fiber altyapı üzerinden kurumsal firmalara değer katan ses hizmetleri, data/internet çözümleri, veri merkezi ve güvenlik servisleriyle, Türk Telekom bütünleşik çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

25.12.2013 12:05

Türk Telekom'un Ankara'da düzenlediği "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliklerinde katılımcılara fiber altyapı üzerinden kurumsal firmalara değer katan ses hizmetleri, data/internet çözümleri, veri merkezi ve güvenlik servisleriyle, Türk Telekom bütünleşik çözümleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, etkinlikte ekonomi yazarlarından Mahfi Eğilmez de konuşmacı olarak yer aldı. Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, "Büyük Müşteri Buluşmaları 2013" etkinliğini Ankara'da gerçekleştirdi.

Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmak ve "mükemmel hizmet anlayışı vizyonuyla" düzenlenen etkinlikte, Türk Telekom'un büyük ölçekli müşteriler için avantajlar içeren ve hayat kolaylaştıran hizmetleri tanıtıldı. Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından, Türk Telekom Anadolu Merkez-I Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen "Büyük Ölçekli Müşteri Buluşmaları" etkinliğine Ankara ve çevre illerde faaliyet gösteren büyük ölçekli firmaların yöneticileri katıldı.

Toplantıda, Türk Telekom Anadolu Merkez-I Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Orhan, Türk Telekom'un 3D vizyonu doğrultusunda büyümeye devam ettiğini; değer odaklı müşteri hizmetleri, dijital yaşam dönüşümü, dünyaya açılım ve bölgesel büyüme hedefleri ile çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Türk Telekom'un, dünyayı dört kere çevreleyecek uzunlukta fiber altyapısı ile işletmelerin ve sanayicilerin sektörel rekabet güçlerini daha fazla artırmalarında önemli bir rol üstlendiğine işaret eden Orhan, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımları doğrultusunda, hizmet kalitelerini daha da artırmak için büyük yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

Toplantıda, katılımcılara Türk Telekom'un güncel kampanya ve hizmetleri ile kurumsal firmaların işine değer katacak çözümler tanıtıldı. Ses hizmetleri, data/internet çözümleri, veri merkezi ve güvenlik hizmetleri ile Türk Telekom grup çözümleri hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom 'Büyük Müşteri Buluşmaları' Ankara'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement