Tüketicilerin Mutluluğu Artıyor - Son Dakika
Ekonomi

Tüketicilerin Mutluluğu Artıyor

Tüketicilerin Mutluluğu Artıyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Tüketici Hakları Derneği aracılığıyla bankalardan çekmiş oldukları tüketici kredisi ve kart aidatlarını geri alan vatandaşlar teşekkür için dernek binasına geliyor.

15.12.2014 14:52

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Tüketici Hakları Derneği aracılığıyla bankalardan çekmiş oldukları tüketici kredisi ve kart aidatlarını geri alan vatandaşlar teşekkür için dernek binasına geliyor.

Çektikleri kredilerden kesilen dosya masraflarını geri almak amacıyla derneğe başvuran vatandaşların mutluluğu kazanılan zaferlerle her geçen gün artıyor. Yaklaşık 5 ay devam eden yazışmaların ardından dosya masraflarını geri almanın mutluluğunu yaşayan Ahmet Uzel (64), Mehmet Emin Üçaş (36) ve İzzet Taş (62), Tüketici Hakları Derneği yetkililerine teşekkür etti. Tüketici kredisi kullanan Ahmet Uzel ve Mehmet Emin Üçaş, kullandıkları kredi nedeniyle kendilerinden kesilen dosya masraflarını yasal faizleriyle birlikte geri aldı. İzzet Taş ise yaklaşık 10 yıldır ödediği kredi kartı aidatları yasal faizleriyle birlikte geri almayı başardı.

Kazandıkları zaferin mutluluğunu yaşayan tüketiciler bankalardan kredi çeken vatandaşlara kesilen dosya masrafları ve kart aidatları konusunda haklarını arama çağrısında bulundular. Tüketiciler, kendilerine bu konuda destek olan Dernek Başkanı Hayrettin Sabırlı ve dernek yetkilisi Enver Güçyeter'e çok teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tüketicilerin Mutluluğu Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement