TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Açıklaması

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Açıklaması

"Mesleğini layıkıyla yapan ve arkasından gelen gençlere doğru bir örnek bırakan Necmi Tanyolaç, halkımızın kalbinde daima yaşayacak"

27.11.2013 13:14

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, mesleğini layıkıyla yapan ve arkasından gelen gençlere doğru bir örnek bırakan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) eski Genel Başkanı, Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanvekili Necmi Tanyolaç'ın halkın kalbinde daima yaşayacağını bildirdi.

Tanyolaç'ın vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan Hisarcıklıoğlu, Tanyolaç'ın Türk basınına çok önemli hizmetleri olduğunu, kaybından duyduğunu üzüntüyü ifade etti. Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Basınımızın duayenlerinden, usta gazeteci Necmi Tanyolaç ağabeyimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendik. 1950 yılında başladığı gazetecilik yolculuğunu büyük bir onur ve başarıyla yaşayan Tanyolaç, özellikle spor medyasının vazgeçilmez isimlerindendi. Mesleğini layıkıyla yapan ve arkasından gelen gençlere doğru bir örnek bırakan Tanyolaç, halkımızın kalbinde daima yaşayacak. Türk iş dünyası adına, kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement